Как да използвате Apple Sports на вашия iPhone

Настройте приложението Apple Sports според вашите предпочитания

Заклет фен на спорта ли сте, който търси удобен начин за проследяване на любимите ви спортни лиги и отбори?

Приложението Apple Sports предлага статистика в реално време, резултати и коефициенти за залагане за най-добрите спортни лиги.
Apple Sports е наличен само на iPhone с iOS 17.2 или по-нова версия. Също така е ограничено до потребители в САЩ, Обединеното кралство и Канада.
Apple планира да добави още спортове към приложението с течение на времето.

Ето всичко, което трябва да знаете за използването на Apple Sports.

Какво можете да правите с приложението Apple Sports?

Apple представиха приложението Apple Sports на 21 февруари 2024 г., за да помогне на потребителите на iPhone лесно да следят резултатите и статистиката на любимите си лиги и отбори. Можете да следите любимите си отбори и лиги, да проверявате резултатите и статистиката на отбора в реално време и да преглеждате коефициенти за залагане на живо, статии свързани с контузии на спортисти, подробности за състава и техните графици.

Приложението показва резултати и статистика в реално време за някои от най-добрите спортни лиги в света, включително MLS, NBA, NHL, Ligue 1, La Liga, Bundesliga и др. Докато Apple Sports поддържа само ограничени лиги за сега, съобщението на Apple разкри, че планират да добавят още лиги, като MLB, NFL и WNBA, за предстоящите им сезони.

Първи стъпки:

За да изтеглите приложението Apple Sports, вашият iPhone трябва да работи с iOS 17.2 или по-нова версия. Ако не, можете да актуализирате вашия iPhone, отидете в Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. След като сте готови, можете да го изтеглите от App Store.

Стартирайте приложението след инсталирането и докоснете Продължи, когато видите началната страница. За да започнете да виждате резултати и статистика в реално време, ще трябва да изберете желаните лиги и отбори.

Докоснете Първи стъпки и докоснете бутона Любими до лигата, която искате да следвате. За да следвате отбор, изберете лига и докоснете иконата за любими (звезда) до този, който искате да следвате. Докоснете Готово, след като сте доволни от избора.

За да видите на едно място мачове на живо и предстоящи игри и окончателни статистики и резултати за всички избрани от вас отбори, докоснете трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл на екрана и докоснете Моите отбори. По същия начин можете да видите същата информация за любимите си лиги, като вместо това докоснете Моите лиги. Ако искате да намерите информация за конкретна лига, която не е сред любимите ви, изберете такава от списъка в същото меню.

Докато Apple Sports показва коефициентите за залагане на мач по подразбиране, можете да ги изключите, ако не ги намирате за полезни. Странно, но не можете да деактивирате коефициентите за залагане директно от приложението Apple Sports. Вместо това трябва да се насочите към приложението Настройки на вашия iPhone, след това да натиснете приложението Спорт и превключете на Скриване на коефициентите за залагане.

Въпреки че можете да намерите няколко страхотни приложения за спортни новини в App Store, Apple Sports се отличава със своя чист и минималистичен интерфейс. За съжаление наличността на Apple Sports в момента е ограничена до някои потребители на iPhone. Така че, ако искате да сте в крак с любимите си отбори и статистика на лигата на вашия Mac или iPad, засега ще трябва да прибягвате до приложения на трети страни.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *