Практически съвети при закупуване на продукти на Apple

Скоро Apple пусна на пазара редица нови продукти, като представи нови, стилни високотехнологични предложения, които оставиха потребителите „с отворена уста“ и желание да купуват до безумие. Но какво всъщност трябва да направите? Да купувате сега, или да изчакате още малко? Дали трябва да купя 30 гигабайтов iPod сега, като подарък за някого, или да изчакам нещо по-голямо и по-добро да се появи на пазара? Например Apple MacBook Pro? Тези въпроси обикновено пораждат съмнение в потребителите, и преди новата зашеметяваща вълна от Apple през Януари, добре е да прочетете тези прости съвети преди да се насочите към Apple магазина.

* Очаквайте подобрения и промени – Непрекъснато!
Подобренията са непрекъснат процес при Apple, независимо дали става дума за нова технология при дисплейте, повече RAM памет, или просто промяна на цвета на устроиството.

Mac – непрестанни промени за подобрение на пъргавостта – процесор, памет, графични чипове, хард диск, безжични устроиства и други.

iPod – би било странно ако компания промени изцяло продукта си за по-малко от 11-12 месеца, но няма нищо необичайно за вътрешни подобрения, например в размера на дисковото пространство.

Всички Apple продукти – Понякога някой промени по продуктите на Apple протичат тайно, но не остават незабелязани 😉

Продукти на Apple

* Apple не планира предварително пускането на нов продукт или цяла серия продукти на пазара.
Според статистиката Apple пуска на пазара продукти в различни периоди от годината, като е възможно нов продукт да излезе по всяко време.

* Игнорирайте слуховете и спеколацията.
Важно е да не обръщате внимание на информация относно продуктите на Apple, чиито източник е „вътрешен човек“ – най-вероятно няма нищо общо с реалността 😉

* Използваните продукти на Apple все още имат стойност.
Въпреки че има значение, от модел до модел, някой модели като например MacBook и iPod запазват цената си независимо от срока на експлоатиране, качеството и дизайна не позволяват на продуктите да изгубят стойност.

* По-добри продукти обикновено излизат поне 6-7 месеца след своите предшественици.
Въпреки, че е възможно нова версия на продукта да излезе буквално ден преди предходната, то промените в нея не биха били значителни. Значителна разлика бихте открили в продукт представен поне 6 месеца след предшественика си.

Е, не губете време – Apple е вашият белобрад старец тази година. 😉

Ако се интересувате от текущите цени на Mac компютри и Mac OS X, можете да ги прегледате в нашия онлайн магазин за Apple продукти:

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *