Apple представи нови MacBook Air

Apple представи нови модели MacBook Air 13”. Те са с 10то поколение Intel процесори съответно 1.1GHz Dual-Core i3 за модела с 256GB SSD и 1.1GHz Quad-Core i5 за модела с 512GB SSD. И при двата лаптопа процесора може да бъде ъпгрейдван до 1.2GHz Quad-Core i7.

RAM паметта на новите MacBook Air е изключително бърза – оборудвани са с 8GB 3733MHz LPDDR4X с опция за ъпгрейд на 16GB. Можете да работите на много повече приложения едновременно без забавяне. А дисковото пространство вече е двойно – стартира от 256GB. Можете да ъпгрейднете диска на новите MacBook Air до 2TB, така винаги ще имате достатъчно място за всички файлове и любими снимки.

Клавиатурата….почувствайте магията – Magic Keyboard! Както при MacBook Pro 16”, сега вече и MacBook Air са с новата Magic Keyboard! Едно невероятно усещане при писане. А за още по-голямо удобство при работа, площта на тракпада е увеличена с 20%! Повече пространство за любимите Ви жестове.

С последните подобрения, които Apple направиха в своите говорите, стерео говорителите на новите MacBook Air са вече с 25% по-силен звук и двойно по-дълбок бас. Насладете се на любимата си музика или се потопете във филма, който гледате.

Един за всички, всички в един – Thunderbolt 3 интегрира трансфер на данни, зареждане, поддръжка на дисплей до 6К, свързване с други външни устройства. Лесно можете да свържете Вашите устройства чрез кабел или адаптер.

Новите MacBook Air са направени от алуминиева сплав създадена от Apple, която осигурява същата здравина и издръжливост съчетана в безупречно покритие.

Батерията на новите MacBook Air издържа до 11 часа сърфиране в мрежата с едно зареждане.

Ако искате да се сдобиете с един от тези нови, невероятни лаптопи, тогава следете нашият уеб сайт NovMac.com за да научите на какви цени ще се доставят и за да бъдете едни от първите направили поръчка. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *