WWDC 2017 ще се стартира на 5ти юни 2017 година

Apple потвърди, че WWDC 2017 ще се стартира на 5ти юни 2017 година в San Jose. Това е 28-мата подред конференция. Очакваме да видим ъпдейт на macOS, на iOS и може би представяне на нов хардуер.

Продажбата на билети започва на 27ти март 2017 година.

Тазгодишното събитие, където ще бъдат поканени 5000 дивелъпъри да видят новите продукти и да се срещнат с инженерите на Apple, ще се състои на 5 минути разстояние от новата база на Apple в Cupertino. Apple споделя, че работят съвместно с град San Jose и местни бизнесмени за организирането и отпразнуването на WWDC 2017. Посетителите ще бъдат могат да отседнат в прекрасни хотели и ресторанти на пешеходни разстояние от McEnery Conversation Center.

По време на конференцията, която стартира на 5ти юни и продължава до 9ти юни, Apple може би ще представи iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 и tvOS 11. До тяхното официално пускане ще трябва да изчакаме края на годината, както до сега.

“Работим с Apple за да създадем едно незабравимо преживяване за хилядите посетители на конференцията”, споделя кмета на San Jose Sam Liccardo. “Бих желал да отправя топли приветствия към всички дивелъпъри, партньори и ентусиасти от цял свят да се присъединят към нас в центъра на San Jose където Apple ще представи своите иновации.”

WWDC се е родила в San Jose Conversation Center през 1988 година. Това остава нейният дом 14 години подред преди Apple да премести конференцията миналата година в Bill Graham Civic Aditorium, в San Francisco.

Ще можете да следите събитията на конференцията през WWDC app на iOS и Apple TV.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *