Apple wwdc 2020

World’s Developers Conference (WWDC) 2020 на Apple ще стартира през юни с изцяло нов формат – онлайн

World’s Developers Conference 2020 на Apple ще започне през юни с изцяло нов онлайн формат.
Купертино, Калифорния – Apple обяви, че ще бъде домакин на годишната си конференция за разработчици през юни.

Сега в своята 31-та година WWDC 2020 ще придобие изцяло нов онлайн формат, пълен със съдържание както за потребители, преса и разработчици. Онлайн събитието ще бъде възможност за милиони творчески и иновативни разработчици да получат ранен достъп до бъдещето на iOS, macOS, watchOS и tvOS и да общуват с инженери на Apple, тъй като те работят за изграждане на приложенията, обогатяващи живота на клиентите на Apple по целия свят.

„Ние доставяме WWDC 2020 този юни по иновативен начин за милиони разработчици по целия свят, като обединяваме цялата общност на разработчици заедно с ново преживяване“, казва Фил Шилер, старши вицепрезидент на Apple за световен маркетинг. „Текущата ситуация със здравето изисква да създадем нов формат WWDC 2020, който предоставя пълна програма с онлайн основна бележка и сесии, предлагайки чудесен опит за обучение за цялата ни общност на разработчици, по целия свят. Ще споделим всички подробности през следващите седмици. “

„С всички нови продукти и технологии, над които работим, WWDC 2020 ще стане голям“, заяви Крейг Федериги, старши вицепрезидент на Apple по софтуерно инженерство. „Очаквам с нетърпение нашите разработчици да се запознаят с новия код и да си взаимодействат по изцяло нови начини с инженерите на Apple, изграждащи технологиите и рамките, които ще оформят бъдещето във всички Apple платформи.“

Програмата WWDC 2020 ще предостави на цялата глобална общност от разработчици на Apple, която включва повече от 23 милиона регистрирани разработчици в повече от 155 страни и региони – и следващото поколение разработчици на приложения с прозрения и инструменти, необходими за превръщането на техните идеи в реалност. Допълнителна информация за програмата ще бъде споделена между сега и юни по имейл, в приложението Apple Developer и на уебсайта на Apple Developer.

Apple също обяви, че ще задели 1 милион долара за местните организации в Сан Хосе, за да компенсира свързаната загуба на приходи в резултат на новия онлайн формат на WWDC 2020.
App Store е най-сигурният и жизнен пазар на приложения в света, с над половин милиард души, посещаващи всяка седмица. Той остава най-безопасното място за потребителите да намерят софтуер и предоставя на разработчици от всякакъв размер достъп до клиенти в 155 страни и региони. Разработчиците са спечелили над 155 милиарда долара от пускането на App Store през 2008 г. С активна инсталирана база от над 1,5 милиарда устройства на Apple, WWDC 2020 ще позволи на разработчиците да се запознаят с новите технологии и рамки, на които разчитат, докато създават нови изживявания с приложения в области, включително разширена реалност, машинно обучение, здраве и фитнес, автоматизация на дома и други.

Apple направи революция в личната технология с въвеждането на Macintosh през 1984 г.

Днес Apple води в света по иновации с iPhone, iPad, Mac, Apple Watch и Apple TV.

Четирите софтуерни платформи на Apple – iOS, macOS, watchOS и tvOS – осигуряват безпроблемно изживяване на всички устройства на Apple и дават възможност на хората с пробивни услуги, включително App Store, Apple Music, Apple Pay и iCloud.

Повече от 100 000 служители на Apple са посветени на това да създават продуктите на компанията.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *