Новият софтуер за Apple Watch – watchOS 6 е вече наличен

Apple официално пусна watchOS 6 за Apple Watch 3 и Apple Watch 4. Ъпдейта ще бъде достъпен и за потребителите с Apple Watch 1 и Apple Watch 2 по-късно тази година.

watchOS има нови приложения за здраве и фитнес, нови изгледи на дисплея, директен достъп до App Store и други.

Apple Watch стана неразделна част от ежедневието на потребителите. Чрез него сте винаги свързани с приятели, информирани за нещата които Ви интересуват. Apple Watch също помага и за по-здравословен начин на живот.

Едно от новите приложения е това за нивата на околният шум. Noise приложението помага на потребителите да разберат кога нивата на звуците в заобикалящата ги среда са толкова силни, че дори могат да увредят слухът им. Било то на концерт или на спортен мач, вградения децибел метър отчита в реално време. Часовникът изпраща известия когато шумът достигне 90 децибела. От тези нива нагоре може да започне увредата на слухът, ако сте изложени на такъв шум по 4 часа (или повече) седмично.

Много потребители на Apple Watch се стремят да затворят Activity кръговете и да постигнат дневните нива на активност. Новият таб Trends в Activity приложението на iPhone ви показва Вашият прогрес през деня. Ако нивата на активност са спаднали през последните 90 дни, приложението Ви го показва. Ако пък имате значително понижение на движението през последните 365 дни, Activity приложението ще Ви предложи тренировки за да се върнете отново във форма.

App Store – за първи път имате достъп до App Store директно през своя Apple Watch. Вече много лесно можете да изтегляте и инсталирате приложения на часовника. А разработчиците на приложения за смарт часовници могат да ги създават директно за Apple Watch без да е нужно да ги правят съвместими и с други устройства за да бъдат достъпни за инсталиране.

watchOS 6 предоставя и динамични нови лица на часовниците и опции за къстъмизация с бърз достъп до любимите Ви приложения, контакти и информация, като например Modular Compact, Solar Dial, California, Gradient и други.

Поръчките в Audiobooks в Apple Books могат да бъдат директно слушани от Audiobooks приложението на часовника.

Всички приложения са проектирани с високо ниво на защита така, че да не се притеснявате за личните си данни. Включително нито един звук в Noise приложението не се запазва, само нивата на шума се съхраняват за статистика. Цялата информация е криптирана, и ако потребителя реши да я бекъпне в iCloud, там също се запазва криптирана.

Ако и Вие искате да се сдобиете с един от тези невероятни часовници Apple Watch 5 с watchOS 6, можете да поръчате от NovMac.com. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *