Superscreen превръща почти всеки телефон в таблет

Вашият iPhone има пълната мощ да се превърне в таблет, липсва му само големият екран. Екип от дизайнери и изобретатели от Калифорния се надяват да променят това.

Superscreen обединява мощта от Вашият смартфон и безжично го превръща в таблет. Има свои собствени говорители и жак за слушалки, вграден Bluetooth, и използва 70 процента по-малко батерия от телефон.

Повечето от нас си купуват таблет само защото екрана на смартфоните не е достатъчно голям за някои неща, но таблетите предлагат същите функционалности като всеки смартфон. Така, плащате още веднъж за процесор, памет, и други скъпи компоненти, които вече притежавате.

Superscreen решава този проблем.

Това е таблет с 10,1-инчов Full HD (1080p) дисплей, който използва ресурсите на Вашият телефон. Свързва се безжично с iPhone или Android устройства, без да изисква WiFi или data свръзка. Всичко, което искате да видите на вашият смартфон се прехвърля на дисплея на Superscreen и можете да използвате любимите си приложения и функционалности. Вграденият му софтуер подържа multitouch и осигурява свръзка без лагване.

Superscreen има собствена камера за неща като обаждане по Skype или FaceTime, собствена Bluetooth свързаност, стерио говорители и жак, а батерията гарантира до 12 часа употреба с едно зареждане. Също така е красив и лек, тежи по-малко от половин килограм.

Това, което е наистина страхотно, е цената на Superscreen – струва само $99! Но има една особеност. Superscreen все още не се предлага на пазара. Събират се средства за по-голямо производство в Kickstarter. Всеки поръчал сега ще може да получи таблета на тази цена. В последствие се очаква тя да достигне $299. Проекта вече събра $200 000 само за два часа. Така че, ако желаете да закупите бройка на ниска цена по-добре побързайте.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *