Silicon Power продукти от NovMac.com

Днес екипа на НовМак имаше удоволствието да се срещне лично с вицепрезидента на Silicon Power, производител на памети и продукти за съхранение на данни, насочени към крайните потребители.

IMG_1928

Като оторизиран търговец на Apple продукти, екипа ни много добре познава нуждата на клиента да разчита на качествени продукти, съобразени с неговите предпочитания и естетичен вид. При избора на аксесоари често сме разчитали на безкомпромисното качество предлагано от Silicone Power.

Познавайки добре продуктите им и Apple потребителите в България ни подтикна към търсенето на нови решения, които нямат еквивалент на българският пазар. С радост бихме искали да споделим, че НовМак ще бъде дистрибутор на марката Silicone Power и предстои представянето на изключителна нова серия продукти, подходящи за Mac потребителите. Тепърва ще представим иновативната линия и предимствата на всеки продукт, но бързаме да покажем накратко един от най-интересните артикули, които можете да очаквате скоро, а именно външен хард диск в два варианта – с Thunderbolt свързаност или с WiFi връзка към Вашият MacBook Pro или MacBook Air.

IMG_1929

SP-Thunderbolt-SSD-T11

Стандартният и бюджетен модел на MacBook Air идва с 128GB flash HD, външният Silicone Power Thunderbolt SSD получавате допълнително още 120/240GB дисково пространство. При това трябва да се отбележи, че устройството е изключително компактно,което го прави и лесно преносимо. Външният Thunderbolt диск е лицензиран от Apple.

Очаквайте съвсем скоро и повече информация за цени и технически детайли за продукта.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *