MacBook Pro Retina Display – мощ зад всеки пиксел!

За тези от Вас, който искат да притежават мощен лаптоп подходящ както за работа така и за забавление, MacBook Pro Retina Display е правилният избор!

MacBook Pro Retina Display е с уникален ретина дисплей с милион цветове, на който Вие ще виждате прекрасно всяко изображение или видео. MacBook Pro Retina Display 13-инча е с над 4 милиона пиксела, а MacBook Pro Retina Display 15-инча е с над 5 милиона пиксела.

Screen Shot 2014-08-26 at 2.12.53 PM

Същевременно освен прекрасният дисплей, в MacBook Pro Retina Display се крие мощен четвърто поколение Intel процесор готов за всякакво натоварване. С бързата RAM памет на 1600MHz, и като допълнение супер бързият flash диск, ще изпълнявате всички задачи с лекота!

И това не е всичко. Всеки Мас има инсталирани iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers и Keynotes. Тези приложения Ви позволяват да бъдете креативни както с Вашите любими снимки, така и в изготвянето на документи и презентации.

Screen Shot 2014-08-26 at 2.13.39 PM

При нужда от съдействие, наши консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви съдействат да направите правилният за Вас избор.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *