MacBook Pro Retina Display или MacBook Air?

MacBookAir&MacBookProRetinaDisplay

Често клиентите на NovMac.com ни търсят с въпроса, кой от двата модела да изберат. Краткият отговор винаги е – Който от двата модела изберете, няма да сгрешите! Разбира се избора най-често се базира на няколко фактора, които касаят предимно индивидуалните нужди и предпочитания на всеки потребител.

За тези от Вас, който искат да притежават мощна машина подходяща, както за работа, така и за забавление, препоръчваме MacBook Pro Retina Display.

MacBookProRetinaDisplay

С уникален ретина дисплей с милион цветове, на който Вие ще виждате прекрасно всяко изображение или видео. Същевременно освен прекрасният дисплей, в MacBook Pro Retina Display се крие мощен Intel Haswell процесор готов за всякакво натоварване. С новата RAM памет на 1600MHz, и като допълнение супер бързият flash диск, ще изпълнявате всички задачи с лекота! Модела е особено подходящ за хора, които се занимават професионално с графичен или интериорен дизайн, тъй като ретина дисплея дава несравнимо качество на изображенията.

MacBook Air – стилен и изключително лек!

MacBookAir

Пътувате често и Ви е омръзнало да носите тежък и голям лаптоп? MacBook Air е подходящият модел за Вас. Теглото му е само 1 кг, но продуктивността му е удивителна. Новият модел MacBook Air има живот на батерията до 12 часа! Не е необходимо да носите допълнителна периферия, цял ден ще можете да работите с едно зареждане на батерията. Оборудван е с flash диск за по-голяма бързина и реакция, спомагащи ефективността на Вашата работа. С четвърто поколение Intel процесор, MacBook Air е готов за работа още щом го отворите.

Изберете MacBook Air или MacBook Pro Retina Display от NovMac.com и като допълнение ще получите подарък – преходник към VGA, DVI, HDMI, Gigabit Ethernet или FireWire!

NovMac-Promo-MacBookPro-MacBookAir

При нужда от съдействие, наши консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви съдействат да направите правилният за Вас избор.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *