MacBook Air 2018 г. – вече с Retina дисплей

MacBook Air – макът, който ще Ви накара да се влюбите! Вече в цветове Space Gray, Silver и Gold, той е по-тънък и лек, с Retina дисплей, Touch ID и Force Touch тракпад.

Новият MacBook Air е с резолюция на дисплея 2560-на-1600 за над 4 милиона пиксела. Снимките се виждат по-реалистично и по-детайлно от всякога, текстовете са ясни и ще можете да четете документи, имейли, уеб сайтове много по-лесно. Също така рамката на дисплея е 50% по-малка от преди за по-добър фокус над това, което гледате.

Touch ID – Вашият пръстов отпечатък е Вашата парола. Просто сложете пръста си на сензора и мака ще се отключи. Можете да използвате тази функция и за отключване на документи, бележки, настройки на системата. Вече не е нужно да въвеждате пароли.

MacBook Air е оборудван с T2 чип за сигурност. Той прави Мака дори още по-сигурен. Така когато използвате Touch ID за отключване, Вашата информация е защитена на сигурно място.

Клавиатурата на новият MacBook Air е с butterfly механизъм, осигурявайки 4 пъти по-голям комфорт при употреба. LED-подсветката и автоматичното й настройване Ви помагат да виждате по-добре клавишите при намалена околна светлина. А Trackpad-a вече е 20% по-голям от преди.

Въпреки, че тежи едва 1.25кг., MacBook Air комбинира мощна технология. Процесора от осмо поколение Intel Core i5, и Ви помага при ежедневните задачи – от четене на имейли и браузване в интернет, до създаване на Keynote презентация или промяна на видео в iMovie. 16-гигабайтовата памет Ви дава възможност да работите без затруднения с много програми едновременно. MacBook Air е оборудван с SSD диск. Можете да изберете до 1,5TB SSD диск за да съхранявате всички си файлове, снимки и клипове безпроблемно.

Говорителите на MacBook Air са с обновена технология от ново поколение и доставят два пъти повече бас и 25% повече звук от предходните поколения. Трите вградени микрофона улавят по-ясно Вашият глас и приятелите Ви ще Ви чуват много по-ясно и отчетливо.

Прегледайте конфигурациите на MacBook Air на NovMac.com и изберете подходящата за Вас. При нужда, нашите консултанти ще отговорят на всички Ваши запитвания. Не се колябайте да се свържете с нас!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *