Mac mini в наличност от 22 Юни

Уважаеми приятели, с радост Ви уведомяваме, че новият модел Mac mini който Apple пусна на пазара на 15 Юни ще бъде за пръв път на българския пазар от NovMac.com на 22 Юни (Вторник).

Повече за уникалния продукт:

Невероятно от всеки ъгъл.

Със своя лъскав алуминиев дизайн, подвижен долен панел за бърз и лесен достъп до паметта и вграден захранващ блок, Mac mini е просто невероятно. Както и да го погледнете.
Пълно бойно снаряжение

Mac mini е вече с изцяло нова, 1.4-инчова тънка алуминиева обвивка. Нарича се unibody – „безшевна“ обвивка създадена от един солиден блок алуминий. Unibody конструкцията беше първоначално създадена за MacBook Pro лаптопите на Apple. Създадена е от машини с цифрово компютърно управление, CNC (computer numerical control) – същите машини се използват в космическата индустрия за изработка на критични компоненти за космически кораби. Това гарантира абсолютна прецизност за всеки един компонент от обвивката на Mac mini. Да не споменаваме и зашеметяващия алуминиев външен вид, с който всяко бюро би се гордяло.

Размер – Възползва се максимално от всеки микрон

Може да забележите че нещо липсва при това Mac mini: захранването. Всъщност, захранването е „вградено“. Затова я няма вече „обемистата тухла“, и има по-малко кабели за свързване. Което означава, че Mac mini заема дори по-малко място от преди. Подвижен долен панел позволява бърз и лесен ъпгрейд на паметта. А ако веднъж погледнете отвътре ще забележите колко чисто и организиран е Mac mini. С особено внимание до най-малкия детайл. Например въздушните отвори за охлаждане – на практика са невидими. А когато вентилатора работи, едва ще го чувате. Доста учудващо е как толкова много се побира в толкова малко mini.

Много портове. Много възможности.

Сега Mac mini прави още по-лесно свързването с HDTV или цифров дисплей чрез HDMI порт и Mini DisplayPort. Освен това има и вграден слот за SD карта, за да копирате по-лесно снимки или видео от фотоапарат или видео камера. Въпреки че Mac mini е ултракомпактен, няма недостиг на портове. Това значи, че възможностите са неограничени. Когато свързвате периферните си устройства към Mac mini ще забележите че дори задния панел със портове е специално обмислен и проектиран. А отпред на Mac mini е бързият SuperDrive – за четене или записване на CD/DVD.

Най-енергийноефективния компютър в света.

Това което Mac mini не прави може да се окаже най-доброто му свойство. Не прахосва енергия. Дори когато е в режим на изчакване, Mac mini консумира по-малко от 10 вата – 25% по-малко от предходния модел. Няма друг десктоп компютър който прави това. Mac mini е направен от алуминий който се рециклира.
Какво е Mac mini със Snow Leopard Server?
Точно каквото очаквате – Mac mini специално разработен да бъде сървър, с предварително инсталиран Snow Leopard Server. Вместо SuperDrive има два 500GB 7200-rpm хард диска които предоставят всичкото дисково пространство от което имате нужда.

Mac mini означава бизнес. Малък бизнес.

Mac mini със Snow Leopard Server е проектиран да ви помага да комуникирате, сътрудничите, и да споделяте информация. Перфектен за малкия бизнес – магазини, адвокатски кантори, медицински кабинети, класни стаи, дизайн студия и др. Разменяйте файлове още по-сигурно и бързо – между Mac компютри и PC-та. Автоматично правете копия на важни за Вас и Вашия бизнес файлове.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *