It’s only rock and roll, but we like it

На 9 септември тази година Apple ще представи медийното си събитиe под надслов „It’s only rock and roll but we like it“. По името можем да предполагаме, че става въпрос за обновления на линията iPod-и, iTunes и вероятно Apple TV.

Едни от най – разпространените и с най – голям шанс за реализация са слуховете, че някои от iPod-ите ще се сдобият с камера, като тази налична в iPhone 3GS. За iPod Touch това е почти сигурно, докато за Nano-то е малко странно. Въпреки това Apple умеят да изненадват потребителите си с нещо, така че винаги е рано за заключения и винаги има време за „There is one more thing…“.

Дали ще видим снимащи iPod-и? Много вероятно! Също толкова вероятно е че няма да видим дългоочаквания таблет. Той е в ранно развитие и е заплануван за догодина.

За Apple TV не се знае нищо конкретно, но някои събития в Apple Online Store сочат, че е много вероятно да видим нещо ново

Почти сигурно е да очакваме и някаква възможност за социални дейности в iTunes. Най – вероятно ще можем да споделяме музиката си с приятели, но не е ясно дали ще могат да я слушат или просто ще виждат заглавията на това което слушаме или на създадените ни плейлисти.

Стои и въпроса кой ще ни зарадва с нови ябълки. Дали това няма да е самият Стийв Джобс? Доста вероятно! След трансплантацията и шест месечната почивка е доста вероятно човекът зад Apple, да стъпи отново на сцената.

Въпреки, че до девети септември нищо не се знае окончателно можем да усетим какво е вероятно да стане и какво не.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *