iPhone SE 2020

Актуално: iPhone SE 2 вече на pre-order, очаквайте първите доставки скоро.

Дни след премиерата на iPhone SE 2 вече може да поръчате на предварителна продажба (pre-order) при нас от тукiPhone SE 2 ценова листа.

Предлагаме трите цвята за модела – бял, черен и червен, както и всички конфигурации на вградената памет – 64 Gb, 128 Gb и 256 Gb.

iPhone SE 2 (съкратено от 2ро поколение или iPhone SE 2020) е оборудван с хардуер от ново поколение. iPhone SE 2 е с най-мощният процесор на Apple – A13 Bionic, същият се влага в скъпата версия на iPhone 11 Pro.

Закупувайки най-достъпният iPhone SE 2 получавате телефон с процесор, който е по-мощен от този използван в Android устройствата от последно поколение към момента (април 2020). Apple A13 Bionic е по-производителен от използваният в най-производителните Android устройства Snapdragon 865.

iPhone SE 2 може да бъде зареждан безжично зареждане чрез стандарта Qi, поддържа и режим за бързо зареждане с 18W адаптер. Телефонът е съвместим и с новия стандарт Wi-Fi 6 и гигабитов LTE. Има само един слот за SIM карта, като може да се използва с две сим карти. Втората сим карта е „вградена“ eSIM карта.

Apple iPhone SE 2 е снабден с една камера, която е най-добрата в този клас. Тя е с 12МР модул с широкоъгълен обектив. Камерата разполага с множество режими на работа, изкуствен интелект за подобряване на качеството на изображенията и други. Може да се използва и за запис на клипове с 4K резолюция и 60 fps.

iPhone SE 2 се доставя с iOS 13, като последващите версии на iOS ще бъдат съвместими с новото устройство поради актуалността на хардуера му.

Корпусът на iPhone SE 2 е от подсилено стъкло и алуминиева сплав. Телефонa е с IP67 за прахоутойчивост и водоустойчивост, което означава че може да стои във вода до 30 минути на дълбочина 1 метър.

Не пропускайте да бъдете сред първите с новото поколение iPhone SE 2020 поръчайте от тукЦени и поръчка на iPhone SE 2 от NovMac.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *