iMac – съвършеният компютър!

Ако преди сте били впечатлени от iMac, сега вече той ще ви плени тотално!

Новите модели iMac са с и ретина дисплей, поддържащи 25% повече цветове за да можем Вашите снимки да оживеят. С толкова много пиксели – до 14.7 милиона, ще се потопите изцяло в картината.

Тайминг контролера, или TCON, е мозъкът на дисплея. Той казва какво и кога да прави всеки пиксел. Дори и най-мощният контролер не може да контролира 14,7 милиона пиксела едновременно. За това Apple оборудва контролера със супер мощен чин, който да контролира всеки един пиксел.

Първият iMac бе революция – компютър комбиниращ всичко в едно (дисплей, процесор, памет, графика, дисково пространство и други). Днес iMac съчетава най-напредналият и най-брилянтен десктоп дисплей, който някога е създаван, а от вътре комбинира най-новата и мощна технология за уникална производителност.

Бързината е от значение за това iMac 21.5” е оборудван с пето поколение Intel Core процесор, а iMac 27” с шесто поколение Intel Core процесор със скорост до 4,0GHz. RAM паметта също е обновена – на 1867MHz.

И това не е всичко. Fusion Drive увеличава още повече бързината на тези красавци. Fusion Drive дисковете съчетават е себе си традиционен диск и flash диск. iMac разбира кои програми и файлове използвате най-често и ги съхранява на Flash частта за да могат да се зареждат мигновено, а останалите не толкова често използвани файлове съхранява на стандартната дискова част.

Изберете кой iMac желаете да притежавате, било то в офиса или у дома, и го поръчайте сега от NovMac.com.

При затруднения в избора, нашите консултанти ще Ви съдействат. Не се колебайте да се свържете с нас, очакваме Ви!

20151016-teaser-apple-imac-retina-4k-5k-display-21.5inch-27inch--model-october-2015

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *