Satechi 100W USB-C PD COMPACT GAN CHARGER

GaN зарядно за MacBook Air, MacBook Pro, iPhone 12 и iPad 4, iPad Pro

GaN зарядните бяха хит по време на CES 2020, като алтернатива на силициевите зарядни с тяхните по-компактни размери и по-висок капацитет и изходна мощност.

Компактното зарядно устройство Satechi Gate 100W USB-C PD предлага два USB-C 100 W порта, един USB 3.0 2.5A порт и удължителен захранващ кабел в комплекта.

Satechi 100W USB-C PD COMPACT GAN CHARGER
Satechi 100W USB-C PD компактно GAN зарядно за Apple устройства с USB-C / Type C интерфейс

Satechi Gate 100W USB-C PD зарядното за Apple устройства е изключително удобно с компактния си размер и стилен корпус с цвят тъмно сив алуминии. Посредством тънкия удължителен кабел осигурява разстояние от контакта и може да седи на работната масата или бюро, което позволява да зареждате всичките си устройства едновременно.

Зарядното може да бъде много удобно, не само за да спестите да носите няколко зарядни с Вас (за MacBook Air, MacBook Pro, iPhone 12 и/или iPad 4 или iPad Pro), но и като допълнително зарядно за в къщи или в офиса.

Много от нас намират за удобно да имат едно зарядно за MacBook в къщи и едно в офиса, така не се налага да носят със себе си зарядно за преносимия си Mac.

Satechi 100W USB-C PD Compact GaN Charger - захранване за ел. мрежа с 2xUSB-C PD изхода и USB 3.0 изход (сив)
Satechi 100W USB-C PD  GaN Charger за захранване за ел. мрежа с 2xUSB-C PD изхода и USB 3.0

Satechi Gate 100W USB-C PD зарядното можете да бъде и страхотно допълние за Вашия нов MacBook Air с M1, който е заводски със зарядно с по-малък капацитет.

Със своята изходна мощност Satechi Gate 100W USB-C PD е подходящо и за зареждане на MacBook Pro 16″, като Apple зарядно е с 96W, докато Satechi Gate 100W USB-C PD осигурява 100W и имате възможност да свържете дори още един MacBook Pro или Air или друго устройство като iPad Pro или iPhone 12.

В резюме получавате компактно зарядно за всички Ваши Apple устройства с удобен удължителен кабел на много добра цена сравнено с Apple зарядните. Можете да разгледате и другите Satechi GaN зарядни, които предлагаме от тук в края на страницата.

Satechi 100W USB-C PD COMPACT GAN CHARGER
Satechi 100W USB-C PD GAN зарядно за MacBook Pro, MacBook Air


Съвместимо с:
USB-C и USB-A устройства

Портове:

1 x USB-C PD до 100W
2 x USB-C PD до 60W/30W
1 x USB-C PD + 1 x USB-A до 100W/12W
2 x USB-C PD + 1 x USB-A до 60W/30W/12W
Захранване:
Напрежение на мрежата 100V-240V
Размери:
9.25 x 6.35 x 3.17 см, 300 грама

Satechi 100W USB-C PD Compact GaN Charger - захранване за ел. мрежа с 2xUSB-C PD изхода и USB 3.0 изход (сив)
Satechi 100W USB-C PD Compact GaN Charger – захранване за ел. мрежа с 2xUSB-C PD изхода и USB 3.0 изход – цвят сив

Какво е GaN?

GaN произлиза от галиев нитрид (Galllium Nitride), полупроводников материал от 90те години добил популярност при производството на LED. GaN е използван за създаване на първите бели светодиоди, сини лазери и пълноцветни LED дисплеи, които имат достатъчна яркост за използване на дневна светлина. В Blu-ray DVD плейърите GaN създава синя светлина, която чете данните от DVD диска.

Ползите от GaN в сравнение със силиция се свеждат до енергийна ефективност.  Всички полупроводникови материали имат така наречена честотна лента. Галиевият нитрид има честотна лента 3.4 eV, в сравнение силициия има 1.12 eV. По-широката лента на галиев нитрид означава, че той може да поддържа по-високи напрежения и по-високи температури от силиция.

 

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *