„Fortune“ обявява Стив Джобс за главен изпълнителен директор на десетилетието

Списание „Fortune“ обяви Стив Джобс за „главен изпълнителен директор на десетилетието“ публикувайки подробна статия за неговия успех.

Развлекателната история на една корпорация: Млад основател е изритан от компанията му през 80-те, завръща се през 90-те и през последвалото десетилетие оцелява след два сблъсъка със смъртта, съдебен спор и собственото му, често неприятно желание, да се превърне в доминираща фигура в четири различни индустрии, милиардер и главен изпълнителен директор на една от най-силните компании в Силиконовата долина.

Статията обръща внимание върху историята на Джобс в Apple, къде е компанията сега и какво крие бъдещето. Голяма част от тази информация е казвана много пъти досега, но все пак е интересно четиво.

След създаването на повече от 150 милиарда долара акционерно богатство, трансформирайки филми, телеком, музика и компютри (със силно влияние в областта на дизайна), какво още трябва да направи Стив Джобс? Като се има предвид неговата склонност към тайни изненади и доказаната му брилянтност, можем да се обзаложим, че рано или късно ще разберем.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *