Fitbit смарт часовници

В днешният динамичен начин на живот, нашето тяло е подложена на много и различни външни влияния и дейности. Така, че би било полезно всеки да може сам да следи своят сърдечен ритъм, ефективност на съня, ефективността от фитнес тренировките си и други.

Това може да бъде постигнато с помощта на смарт часовник. Една от водещите марки смарт часовници е Fitbit. Компанията има няколко модела, който биха паснали на Вашите дейности и визия.

Единият модел е Fitbit Versa.

Той е елегантен и удобен. Можете да избирате с какъв стил на екран да бъде часовника според повода – било то на работа, във фитнеса, на официална вечеря. Винаги ще пасне идеално на тоалета Ви. А е толкова лек и удобен, че дори няма да го усещате на ръката си дори и докато спите.

Батерията на Fitbit Versa издържа над 4 дни с едно зареждане. Свързва се посредством Bluetooth с Вашият смарт телефон (работи както с iOS така и с Android).

Notifications – известия при обаждане, съобщения, известия за събития въведени в календара, и известия от любимите Ви приложения. За да ги получавате само трябва телефонът Ви е да е близо до часовника.

Часовника е водоустойчив и издържа до 50м дълбочина. Докато плувате пък изчислява продължителност на тренировката и изгорените калории, брой дължини.

По време на всяка тренировка, каквато и да е тя – плуване, бягане, кардио, каране на колело, Fitbit Versa следи Вашият сърдечен ритъм, изгорени калории, продължителност на тренировката. А докато почивате или спите, следи за ефикасността на почивката, дълбочината на съня Ви, колко време е бил ефективният Ви спокоен сън и други.

Часовника Ви предоставя и удобството да слушате любимият си песни директно от часовника – можете да качите над 300 песни.

А за дамите има и удобни приложения за следене на други данни.

Fitbit Charge 3

Елегантен, удобен дизайн, голям дисплей с подсветка и автоматично адаптиране към околната светлина. Неговата батерия издържа до 7 дни с едно зареждане. Часовника има всички функции,които има и Fitbit Versa. Ще откриете и още приложения и функции, които ще са Ви полезни.

Различните модели часовници можете да прегледате на нашият уеб сайт. За наличности и срок на доставка, молим да се свърже с нас. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *