Apple AirPods Bounce Ad 99th ADC Awards

„Bounce“ за Apple AirPods с номинация на ADC Awards

Apple спечели наградата за най-добро шоу по време на 99-те ADC Awards за своята игрива и забавна реклама за AirPods – „Bounce“.

Apple получи също наградата за клиент на годината. TBWA \ Media Arts Lab, чийто клиент е Apple, спечели наградата за най-добра рекламна агенция на годината.

The One Club for Creativity определя годишните награди ADC Awards, сподели новината в съобщение за печата и на своя уебсайт.

Наградите ADC Awards се определят като форум за професионално признание за най-добрите в рекламата, дигиталните медии, графичния и издателския дизайн, дизайна на опаковки и продукти, пространствения дизайн, фотографията, илюстрациите и модния дизайн.

Публикувана миналия юни рекламата на „Bounce“ показва как AirPods с безжично зареждане пробръщат съвсем обикновения ден на героя от рекламата в сюрреалистично приключение в града. Рекламата има забавна, енергизираща вибрация и използва парчето „I Learnt Some Jazz Today“ на Tessellated. Тя е събрала над 27 милиона гледания през последната година.

Изпълнителният директор на клуба, Кевин Суенепол, аплодира Apple и TBWA \ Media Arts Lab за рекламата:

„Bounce“ е невероятен пример за иновативна творческа работа “, заяви Кевин Суенепол, изпълнителен директор на  The One Club for Creativity. „Това е олицетворение на върховите постижения във филмовия занаят и иновациите, което е в основата на това как се оценяват тези награди и заслужава честта на Black Cube за Best of Show като най-доброто творческо произведение в света през последната година.“

През годините Apple имаше редица закачливи реклами, тъй като множеството й модели AirPods / AirPods Pro продължават да стават все по-популярни.

Вижте „задвижваното“ от AirPods градското приключение „Bounce“ по-долу:

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *