fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Beats Powerbeats Pro в още цветове

Безжичните слушалки на Apple – Beats Powerbeats Pro , вече се предлагат в нови цветове – Ivory, Navy и Moss, освен в черно.

Powerbeats Pro слушалки са направени за спортисти. Те са безжични, с удобен и сигурен начин за захващане към Вашите уши така, че дори и при силно интензивни движения няма да паднат. Леки са и водоустойчиви за да издържат на намокряне и изпотяване. С балансиран звук и изолация на околния шум, тези прекрасни слушалки ще издържат до 9 часа за да можете да се мотивирате с любимата си музика по време на тренировка.

Вграденият Apple H1 чип предоставя по-бърза и по-стабилна връзка с Вашето устройство от разстояние. Управлявайте слушалките с “Hey Siri” и останете фокусирани върху това, което правите. Или пък използвайте бутоните – има бутон за увеличаване и намаляване на звука, сензор засичащ кога си слагате или махате слушалките за да пуснат или паузират музиката Ви, а продължително натискане на b бутона отхвърля входящите обаждания.

Поръчайте Вашите Beats Powerbeats Pro Tottaly Wireless Earphones сега!

Няма коментари

Последни постове