Apple ще ни зарадва с нов MacBook Pro 16” съвсем скоро

Очакваме да видим нов MacBook Pro 16” след броени часове. Apple планира да ни представи новия лаптоп още утре. Новият модел ще замести досегашния MacBook Pro 15” и ще бъде на сходна цена.

MacBook Pro 16” ще бъде с по-добра резолюция на дисплея, подобрена технология на клавиатурата и по-мощни говорители. Особен акцент се очаква при клавиатурата, която вече няма да ползва т.нар. butterfly дизайн, от който много потребители не бяха особено доволни и имаха затруднения с използването и надеждността. Новата клавиатура следва да бъде по-надеждна и с нов, различен механизъм на бутоните.

Очакваме също новият дисплей да бъде по-ярък, освен по-голям, което ще го направи особено привлекателен както за дизайнери и софтуерни разработчици, така и за геймъри.

MacBook Pro е най-добрата и най-професионалната серия лаптопи на Apple. Винаги до сега „Pro“ моделите са били с най-мощните процесори, най-добра производителност и най-големи екрани. Очакваният модел MacBook Pro 16” отново ще е с Intel процесор, а не както се спекулираше – с процесор на Apple. In-house процесори се очакват най-рано следващата година.

Очаквайте подробности за MBP 16″ веднага щом бъде анонсиран.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *