AirPods Pro firmware 2D27

Apple пусна актуализация за фърмуера 2D27 за AirPods Pro

Apple пусна нова актуализация на фърмуера за своите безжични слушалки AirPods Pro. Версията на фърмуера е 2D27.

Можете да проверите версията на фърмуера на вашия AirPods Pro чрез менюто Settings > General > About AirPods. Ако устройството ви вече не е актуализирано, ще сте на версия 2D15.

За да надстроите AirPods Pro до новия фърмуер, опитайте да ги включите и да ги заредите близо до сдвоен iPhone с интернет връзка. Обикновено се актуализират в рамките на пет минути или малко повече.

Не сме сигурни какви промени Apple са приложили с актуализацията на 2D27, въпреки това, компанията току-що обяви някои съществени подобрения, идващи в iOS 14, включително пространствено аудио и възможност за безпроблемно превключване между устройства.

AirPods Pro придобиват възможността за безпроблемно превключване между устройства на Apple с автоматично превключване на устройства. Пространственото аудио с динамично проследяване на главата добавя „театрално“ изживяване за AirPods Pro. Чрез прилагане на насочени аудио филтри и фино регулиране на честотите, които всяко ухо получава, звуците могат да бъдат поставени практически навсякъде в пространството, за да осигурят „потапящо“ изживяване.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *