Apple представи новите Apple AirPods Pro

Apple представи официално новите безжични слушалки Apple AirPods Pro. Те идват със заглушител на околните шумове, нов дизайн и са по-леки в сравнение с предходните модели AirPods.

Всяко следващо поколение AirPods е с подобрена технология, за да могат да доставят максимален комфорт на потребителя при слушане на музика, провеждане на разговори, гледане на филми и други. Още с отварянето на кутийката на новите AirPods Pro, магията започва. Близо до iOS или iPadOS устройство, с едно тапване слушалките мигновено се свързват с устройството, както и към всички други използващи един и същи iCloud (Apple ID) акаунт, включително iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV или iPod touch.

“AirPods са най-продаваните слушалки в света. Настройката им с едно докосване, невероятният звук и емблематичен дизайн, ги прави много обичан Apple продукт, и с AirPods Pro минаваме на още по-горно ниво” каза Фил Шилър, старши вице президент на отдел Световен Маркетинг. “Новите in-ear AirPods Pro звучат невероятно с адаптивния EQ. Слушалките са с гъвкави накрайници прилягащи удобно в ухото, както и с иновативна технология Active Noise Cancellation за заглушаване на околният шум. Смятаме, че потребители ще се влюбят в новото попълнение към AirPods семейството.”

Слушалките се доставят в комплект с три гъвкави силиконови накрайника с различен размер за да паснат на контура на ушите на различните потребители, осигурявайки комфорт и превъзходно уплътнение за потапяне в звука.

AirPods Pro използват иновативна вентилационна система за изравняване на налягането, минимализирайки дискомфорта в сравнение с други in-ear слушалки. AirPods Pro са устойчиви на пот и намокряне, което ги прави перфектни за активен начин на живот.

Active Noise Cancellation технологията на AirPods Pro използва два микрофона комбинирани с напреднал софтуер, който адаптира индивидуално всяка слушалка. Това премахва околният шум и така потребителите могат да се фокусират върху това, което слушат – било то любима песен или провеждане на телефонен разговор. Първият микрофон е обърнат навън за да засича външните шумове и да ги анализира. След което AirPods Pro създават еквивалентен анти-шум, който заглушава околния такъв преди той да достигне до ухото на потребителя. Вторият микрофон е насочен навътре към ухото и елиминира останалите шумове. Noise Cancellation автоматично адаптира звуковия сигнал според околната среда по 200 пъти в секунда.

Immersive Sound – AirPods Pro доставят невероятно качество на звука с адаптивния еквалайзер, който автоматично настройва ниските и средните честоти на музиката според всяко ухо. Резултата е силен, потапящ звук и невероятно усещане. Усилвател с високо динамичен обхват създава чист, кристално ясен звук, богат бас на 20Hz и детайлно аудио на средните и високите честоти.

Transparency Mode – този режим позволява на потребителя да слуша любимата си музика, но едновременно с това и да чува околната среда. Превключването между двата режима е простичко, директно от слушалките докато ги ползвате, чрез вграденият сензор в дръжката на слушалките. Чрез него също можете да сменяте песни, да ги паузирате, да преминавате на следваща такава, да отговаряте на обаждания. Настройки можете да правите и през телефона си или през Apple Watch, като тапнете на иконката на слушалките.

Apple AirPods Pro работят благодарение на H1 чип. H1 съдържа 10 аудио ядра, които захранват всички функции на слушалките.

AirPods Pro са оборудвани с батерия издържаща до 5 часа за слушане на музика без прекъсване. При активиран режим Noise Cancellation, батерията на слушалките издържа до 4 часа и половина за слушане на музика или до три часа и половина за разговори. С допълнителните зареждания от кутийката, можете да слушате повече от 24 часа музика или да провеждате разговори над 18 часа. Зареждането е лесно – просто служете слушалките в кутийката. А самата кутийка се зарежда или чрез безжично зарядно (продава се отделно) или чрез Lightning кабела в комплекта.

Цената на слушалките е $249 за Щатите. AirPods Pro изискват устройства с операционни системи iOS 13.2 или по-нова, iPadOS 13.2 или по-нова, watchOS 6.1 или по-нова, tvOS 13.2 или по-нова, macOS Catalina 10.15.1 или по-нова.

Цени на тези невероятни Apple AirPods Pro очаквайте съвсем скоро!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *