Apple официално обяви новия iPhone SE.

Apple официално обяви новия iPhone SE.

Второто поколение на iPhone SE 2020 беше обявен официално днес.

iPhone SE ще се предлагат с 64GB място за съхранение. Той има същата основна форма и външен вид като iPhone 8, Home бутон с TouchID и 4.7-инчов IPS LCD ретината дисплей с  True Tone. Ще се предлага в черно, бяло и продукт червено.

В щатите ще се предлага за предварителна поръчка от този петък 17 април, а доставките ще бъде започнат от 24 април.

По-късно ще има 128GB и 256GB модели.

Процесорът A13 Bionic също така позволява на новия iPhone SE да придобие някои нови функции на камерата. На гърба има един обектив от 12-мегапикселова камера (заедно със светкавица). Apple казва, че използва чиповете на A13 Bionic, за да подобри своята Smart HDR фотография, която комбинира множество снимки в една снимка за подобряване на осветлението и детайлите.

Освен това разполага с портретен режим с технологията „монокулярно дълбочинно измерване“. Тя използва изкуствен интелект за откриване на дълбочина и лица. Също и оптична стабилизация на изображението, ще може да прави и „кинематографична“ стабилизация на видео, както и да поддържа 4K видео при 60 кадъра в секунда. Предната лицева селфи камера е със 7-мегапиксела и може също така да прави ефекти в портретен режим.

Много от компонентите в това ново (второто) поколение iPhone SE са идентични с iPhone 8. Очаква се приблизително същия живот на батерията като iPhone 8 (точния капацитет на батерията не ясен все още).  Звучи, че е точно същият дисплей като този на iPhone 8.

4.7-инчов IPS LCD ретината дисплей с True Tone е добре познат и ценен. Според Apple това е най-популярният размер на екрана с продажби от над 500 милиона устройства.

Apple официално обяви новия iPhone SE.
Apple официално обяви новия iPhone SE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IPHONE SE 2 СПЕЦИФИКАЦИИ
Екран: 4.7-инчов дисплей True Tone
Задни камери: 12-мегапикселова единична 6-елементна леща, разполага с OIS, сензор за трептене за баланс на бялото, пиксели за фокусиране, HDR и портретен режим за хора, запис на видео с 4K / 60fps
Selfie камера: 7-мегапикселова камера
Размери: 67.3 x 138.4 x 7.3mm, 148 грама
Процесор: A13 Bionic
Памет: TBD
Съхранение: 64GB, 128GB и 256GB
Батерия: TBD
ОС: iOS 13
Свързване: Wi-Fi 6, Gigabit LTE, Dual SIM с eSIM
Биометрично удостоверяване: сензор за пръстови отпечатъци от второ поколение Touch ID
Безжично зареждане, Lightening connector, 5W зарядно
IP67 защита

iPhone SE ще се предлага само със зарядно от 5W , въпреки че поддържа в 18W за бързо зареждане, с подходящия адаптер. Адаптера използва конектор Lightning connector разбира се, а също така ще поддържа и Qi безжично зареждане.

iPhone SE няма жак за слушалки, но ще се доставя със слушалки с Lightning connector в кутията.

Някои от другите подобрени характеристики – ще поддържа Wi-Fi 6, Gigabit LTE и dual-SIM. (Вторият е eSIM), Haptic Touch (който замяни 3D Touch).

iPhone SE от 2020 се очаква да бъде много добра сделка като цяло – съвременна камера и същият процесор, който е в най-скъпите модели Apple iPhone.

iPhone SE ще получава актуализации на софтуера за години напред и ще бъде актуален.

Припомняме, че първото поколение iPhone SE от 2016 г. е харесван от много потребители, защото е много малък в сравнение с повечето други смартфони. Той имаше същия дизайн като iPhone 5 и макар този екран да е мъничък по днешните стандарти, той все още се чувства като по-естествен размер за някои потребители. Apple спря да продава първото поколение iPhone SE през 2018 година.

За хората, които смятат, че iPhone 6, iPhone 7 и iPhone 8 са твърде големи, iPhone SE от 2020 e изключително добър избор.

Очаквайте скоро от нас новия iPhone SE второ поколение от април 2020, следете нашия уеб сайт за цени и доставка!

Apple официално обяви новия iPhone SE.
Apple официално обяви новия iPhone SE Април 2020.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *