Apple официално обяви датата на следващото събитие

Apple официално обяви, че следващото събитие ще се състои на 15ти септември 2020 година в Apple Park.

На това събитие се очаква Apple да ни представи нови модели iPhone, два нови модела Apple Watch, първите им Apple брандирани over-ear слушалки, iPad Air с екран от-край-до-край и по-малък HomePod.

Новите модели iPhone ще са два базови и два про модела, като всички ще са с OLED дисплеи и 5G модеми. Двата базови модела iPhone ще са с 5.4-инчов и 6.1-инчов размер на дисплея с алуминиева рамка на корпуса, докато про моделите ще са с 6.1-инчов и 6.7-инчов дисплеи с корпус от неръждаема стомана. Midnight green цветът ще бъде заменен от Dark Blue. А14 процесорите ще допринесат за значително подобрение в работата на новите модели, и подобно на iPad Pro, про серията iPhone ще са с LiDAR камера.

Apple Watch 3 ще бъде заменен. Този нов модел от по-нисък клас ще се конкурира с фитнес устройства като тези на Fitbit. Apple Watch 6 от своя страна ще е със сензор за нивото на кислород в кръвта, засичане на аномалии в психичното здраве, проследяване на съня, по-дълъг живот на батерията и по-бърз S6 чип.

Apple също разработва и нов модел iPad Air с дисплей от-край-до-край, Apple брандирани over-ear слушалки, по-малък модел HomePod, който ще бъде и на по-ниска цена, и AirTag.

Не е сигурно дали ще видим всички тези нови продукти на предстоящото събития сега или Apple ще организира допълнително такова, тъй като очакваме и представянето на първият компютър с техен собствен процесор към края на 2020 година.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *