Limited Edition Apple Watch Series 6

Apple обяви Limited Edition Apple Watch Series 6 за месецa на афро-американската история

Apple обяви, че ще пусне ограничена серия Apple Watch Series 6, за да отпразнува месеца на афро-американската история.

Колекцията Black Unity включва Limited Edition Apple Watch Series 6, Black Unity Sport Band и часовник Unity. Спортната група Black Unity със слоган „Истина. Мощност. Солидарност.“, лазерно гравиран върху вътрешността на закрепващия щифт и е от неръждаема стомана.

Колекцията Black Unity отдава почит на богатите традиции в афро-американската общност и празнува цветовете на Панафриканското знаме: червено за кръвта, която обединява хората от африканската диаспора и пролята за тяхното освобождение, черно за хора, чието съществуване е потвърдено от знамето и зелено за природните богатства на Африка, като далечна Родина на афро-американската общност. Спортната лента Black Unity е изработен от отделни парчета цветен флуороеластомер, които са сглобени на ръка и пресовани в едно. Циферблатът на Unity създава непрекъснато променящ се модел, който динамично се променя при движението на Apple Watch.

Limited Edition Apple Watch Series 6
Limited Edition Apple Watch Series 6

Наличност:
Apple Watch Series 6 Black Unity и Black Unity Sport Band ще бъдат налични от 1 февруари в САЩ, а циферблата Unity ще бъде наличен като част от watchOS 7.3, който идва по-късно днес.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *