Apple компютрите са на първо място в класацията по потребителски оценки в Америка

За пореден път Apple компютрите са на първо място в американския индекс за удовлетвореност на потребителите. Samsung е само една единица след Apple.

Apple и Samsung водят дългогодишна надпревара за надмощие и лидерство, както и за по-добри резултати от потребителски оценки. Въпреки, че Apple води само с 1% в PC индустрията и отбелязва резултат 82% в ACSI (American Customer Satisfaction Index), Samsung отново държи второ място с резултат 81%.

Докато Apple отбелязва най-добри резултати за дизайн, Samsung се представя добре в категорията за стойност, като се класира най-добре из между всички останали производители на компютри.

Дизайна остава най-цененият от потребителите с резултат 82%. Графиката и звукът са с оценка 81%, а аксесоарите са повишили своите показатели и са с 80%. Много други елементи са стабилни за индустрията тази година, включително софтуер и приложения и лекота на работа с тях. След 3% подобрение от преди една година, удовлетвореността от работата с уеб сайта на компанията се задържа с показател 80%. По същият начин, стабилността на системата държи висок резултат от 79%. Скоростта на процесорите показва двугодишен ръст и сега бележи резултат 79% (с 3% повишение спрямо предходни резултати от 2018 година). Удовлетвореността на потребителите от кол центровете на компаниите също бележи значително повишение от 3%.

По-долу можете да таблиците с обявените резултати на компаниите.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *