Abode Photoshop вече и за iPad

Adobe официално пусна Photoshop за iPad в App Store. Най-добрият софтуер в света за обработка на снимки вече може да се използва и на таблет. Обединете мощта на iPad с възможностите на Photoshop и създайте всичко, което пожелаете. Редакция на снимки, създаване на дигитална картина, анимации и графичен дизайн – всичко е възможно!

Adobe споделя, че тази първа версия се фокусира върху композиране и инструменти за дизайн, за да работи оптимално с iPad и Apple Pencil. В следващите версии компанията планира да обогати инструментите четки, маски, селектиране на обекти и други и да добави още опции.

Създайте пълни PSD-та. Функциите, които вече познавате и обичате са налични. Без разлика в резолюцията. Вашите PDS-та ще са абсолютно същите без значение дали работите на бюрото в офиса на настолният си компютър или на върха на някоя планина на таблет.

Работата с Layer Stack и Toolbar е същата както на декстоп. Swipe, pinch, tap, scribble, slide – няма да почувствате разлика. Направете селекция с Quick Selection, Lasso и други инструменти, използвайте четка да маркирате определени елементи от снимката. Използвайте пръст или Apple Pencil за това.

Лесно е да синхронизирате вашите файлове на различните си устройства. Но вече даже не трябва да го правите. Всички файлове автоматично се съхраняват в Adobe Cloud и са достъпни от всички ваши устройства използващи Photoshop.

Adobe Photoshop се поддържа в операционна система iPadOS и на следните устройства:

iPad Pro 12.9-inch (препоръчително)
iPad Pro 11-inch
• iPad Pro 10.5-inch
• iPad Pro 9.7-inch
iPad (7th generation)
• iPad (6th generation)
• iPad (5th generation)
iPad mini (5th generation)
• iPad mini 4
iPad Air (3rd generation)
• iPad Air 2

Adobe предоставя 30 дни тестов период след което ще трябва да заплатите абонамент за да го използвате.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *