fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Слух: Дисплеят на iPad 2 ще може да вибрира

В интернет отново изтече информация около новия iPad 2. Информацията идва от доставчика на части Global Direct Parts. От MacRumors отбелязват, че това е същият сайт, който предостави информация за Verizon iPhone. Новината коментира i4U.

Слуховете този път касаят дисплея на iPad 2 и най-вече една негова част, наречена Vibrating Motor. Какво точно означава това обаче все още не е ясно. Детайли за производителя на компонента и неговото предназначение няма. Възможно е новото поколение таблети да реагира с някакъв тип вибрация при допир, или пък това да е допълнителна функция при гейминг. Възможно е също да е свързана с контрола чрез жестове.

Повече подробности със сигурност ще разберем при представянето на таблета. Другите факти, които се знаят около дисплея на устройството са, че той ще бъде с резолюция 2048×1536 пиксела. Говори се също, че процесорът на iPad 2 ще е многоядрен А5, устройството ще има две камери и слот за SD карти.

Източник: http://www.digital.bg/

1 Kоментар

Tweets that mention » Слух: Дисплеят на iPad 2 ще може да вибрира - Новите Apple Mac компютри -- Topsy.com преди 9 години

[…] This post was mentioned on Twitter by Том4о, plamen shopov. plamen shopov said: http://novmac.bg/l/df340 Дисплеят на iPad 2 ще може да вибрира […]

Последни постове