Представяне на нов член на семейството в стил Apple

Как празнувате и представяте най-новият член на семейството си? Ако сте фен на Apple, можете да представите раждането на своето бебе в стил Apple (представяне на нов продукт), както е направил Andreas Kleinke, член на екипа на Apple.

Kleinke е направил уеб сайт за да обяви раждането на своят син Jonathan, представяйки го по следният начин: “20-инча безшевна унибоди обвивка”, “10 подравнени пръстчета” и “звук на максимум достигащ до 120dB”.

Други параметри на продукта са “безсънен режим за родители включен по подразбиране”, “инсталиран дефолтен безсмислен, неразбираем език, въпреки, че има и други езици включени в пакета”

“Отзивите за сайта са наистина невероятни”, споделя Kleinke. “Получихме много имейли и до сега нито един отрицателно настроен. Само доброжелателни хора ни желаят всички най-добро.”

Идеята на Kleinke за този проект се е появила през миналият декември докато е бил в Калифорния. “Точно бяхме научили на новината, че ще ставаме родители когато спряхме край магазин на Apple представящ свой нов продукт “Brand new mini” “, обяснява Kleinke. От тогава обмисля как да представи най-малкият член на семейството по най-подходящ и атрактивен начин на своите роднини и приятели.

Тъй като Kleinke е работил по WordPress проекти, една идея довела до друга и така е създал уеб сайта за раждането на своят син Jonathan. Дори е обмислял идеята да го направи респонсив, но преди да осъществи тази част от проекта, Jonathan се е родил. Kleinke казва: “Щастлив съм да обявя, че респонсив версията на уеб сайта е последното нещо за което мога да мисля сега”.

Уеб сайта за Jonathan можете да прегледате тук: http://jonathanhenry.de/

 

site-640x1662

 

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *