iPhone 12, iPhone 12 Pro

Подробна информация за очакваните iPhone 12 и iPhone 12 Pro

В последните седмици все по-често се появява информация за спецификациите и камерите на новото поколение iPhone 12 и iPhone 12 Pro, което се очаква през есента на 2020 г.

Според слуховете, през есента на 2020 г. Apple ще обяви до четири нови модела, разпределени като под-модели на „iPhone 12“ и по-високото ниво „iPhone 12 Pro“, с разлики най-вече в размерите на дисплеите, но и при други функции. Според най-актуалните данни (от вчера), Apple може да лансира iPhone 12 като най-евтиния нов модел, следван от наскоро обявения iPhone SE.

Според източници на Джон Просър във видео, публикувано в понеделник, Apple ще предлага два модела iPhone 12 и две Pro версии, а всеки от тях и в по-голям вариант Max. Новото поколение ще започва със 5,4-инчови и 6,1-инчови OLED дисплеи (при „ниския клас“), направени от BOE, докато моделите Pro ще имат 6.1-инчови и 6.7-инчови екрани, направени от Samsung и ще имат 10-битова цветова дълбочина.

iPhone 12, iPhone Pro, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro Max спецификации
iPhone 12, iPhone Pro, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro Max спецификации

Pro моделите също ще имат 6GB RAM за приложения, в сравнение със стандартните модели, които ще са с 4GB. Pro версиите ще имат и корпус от неръждаема стомана докато останалите ще са с алуминиев корпус. Pro версиите ще са с три камери и LiDAR, докато не-Pro версиите ще са с две камери.

Много вероятно е и използването на 120Hz дисплей ProMotion в Pro моделите. Използването на такъв дисплей обаче зависи от това как ще повлияе на живота на батерията.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *