Платете онлайн чрез Apple Pay в NovMac.com!

Вече можете да платите онлайн с Apple Pay в NovMac.com!

Apple Pay Ви дава възможност да правите лесни и сигурни трансакции в магазини, приложения и в мрежата. Apple Pay е създадена с цел гарантиране на Вашата сигурност и поверителност, което я прави по-лесен и сигурен начин за плащане в сравнение с използването на физически кредитни, дебитни и предплатени карти. Apple Pay използва вградени функции за сигурност в хардуера и софтуера на вашето устройство, за да защити трансакциите Ви. Освен това, за да използвате Apple Pay, трябва да имате парола, зададена на вашето устройство и, по избор, Face ID или Touch ID.

За да използвате Apple Pay, е необходимо да направите следното – добавете Вашите кредитни, дебитни или предплатени карти в приложението Wallet. Ако желаете да използвате Apple Pay на две или повече устройства, е необходимо да добавите картите си на всяко от тях. След като настроите Apple Pay на iPhone или Apple Watch, можете да използвате картите си в мрежата в Safari на някои модели на Mac, докато сте влезли в iCloud. На Apple Watch Series 3 и по-нови модели и iPhone 8, iPhone 8 Plus и по-нови модели можете да добавите до 12 карти на устройство. На по стари модели можете да добавите до осем карти на устройство. След като добавите картите на всяко от устройствата си, можете да започнете да използвате Apple Pay. Повече информация можете да намерите тук.

Част от банките поддържащи Apple Pay са УниКредит Булбанк, Райфайзен банк, Първа Инвестиционна Банка и Revolut.

За да поръчате и платите с Apple Pay през NovMac.com, следвайте нашите стъпки за подаване на поръчката онлайн.

Изберете продукт, добавете го в количката и попълнете Вашите данни.


 
На стъпка 3 “Плащане” изберете Метод на плащане – Apple Pay.


 
След успешно подаване на поръчката следва да потвърдите плащането.


 
На Touch Bar също ще видите съобщение за потвърждение с Touch ID.


 
Ако сте с iPhone, отново се използва Touch ID или Face ID за потвърждение.


 
След като завършите потвърждението на плащането, ще видите статус на плащането “Processing Payment” (плащането Ви е в процес на обработка).


 
При успешно заплащане ще се зареди съобщение за потвърждение, че плащането Ви е прието успешно.
 

 
В случай, че Вашият браузър не поддържа Apple Pay, ще получите следното съобщение и ще можете да продължите плащането с въвеждане на картови данни.


 
След като успешно завършите и платите Вашата поръчка, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение и детайли. В случай, че имате затруднения или въпроси по подаване на поръчка, не се колебайте да се свържете с нас! Очакваме Ви.

Приятно пазаруване в NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *