Нови MacBook Air с подсветка на клавиатурата?

В последните дни много силно се спекулира за нов хардуер от Apple, като очакванията са той да бъде представен заедно с новата версия Mac OS X 10.7 – Lion. По-конкретно очакванията са да бъдат представени нови MacBook Air (11.6 и 13.3 инча) както и Mac Pro. По последна и непотвърдена от Apple информация това може да стане идния Четвъртък (14.07.2011г).

Според информацията Apple планира да „върне“ обратно светещата клавитура, която беше стандартна екстра на първите поколения MacBook Air. Освен подстветка на клавтиатурата очакванията са още за високоскоростен Thunderbolt порт, ъпгрейд на процесора с Intel Sandy Bridge архитектура и евентуално супер-бърза 400MBps флаш памет.

Имайки предвид, че MacBook Air е предназначен за професионалисти „в движение“, светещата клавиатура определено липсваше на доста клиенти. Особено на тези които се „ъпгрейдват“ от по-стара версия MacBook Air която има тази екстра.

3 коментара

  1. Искам да сложат някакво сносно видео над Intel HD3000 …, за да могат да се похвалят с истински прогрес .. Дори и на нивото на GT540 да е, пак е огромна крачка .. Някакво подобно като видеото на AMD APU (6620) ми се иска, но едва ли .. Ще видим ..
    Просто не виждам абсолютно никакъв смисъл да имаш най-бързият хард на пазара, един от най-добрите процесори … и да не можеш да ги оползотвориш заради видеото ..

  2. Това не е гейм машина. Тук целта е да ти се предостави – бързина и мобилност. Като под бързина разбираме – действие на ОС и приложенията към нея. Както и приложения за други по-елементарни действия – гледане на филми, слушане на музика. Точно в това отношение Intel HD3000 се оказва повече от подходящо решение.

  3. За каква гейм машина става въпрос, че нещо съм пропуснал.., или поне не мога да видя в коментарите ?
    Аз говоря за пълноценно оползотворяване на ресурса.. Нали разбирате, че има възможност тази машинка да се свързва с външен монитор .. Говоря за производителност в програми за Офис, Видео и Графична обработка (бързо – на път и посредством външен монитор) и т.н. Процесор, харддиск и памет са повече от невероятна предпоставка .., ще изчакаме до утре, за да се види дали видеото ще ни предостави по-големи възможности..
    Не знам дали сте ползвали по-дълго време HD3000, но освен да зареди Операционната Система и да гледам някоя друго клипче ., тази графика не става за друго (дори хардуерното ускорение не е на ниво)…, а това съм сигурен на 100%, че не е идеята за използването на Еър..

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *