Нови Apple AirPods Pro през октомври

Вече доста обсъждана тема е дали ще бъдат обявени нови Apple AirPods Pro в края на този месец. Предполагаемата цена на тези слушалки е $260 за щатите.

Новите Apple AirPods Pro ще са с променен in-ear дизайн за да поддържат заглушаване на околния шум максимално добре. Това ще подобри качеството при слушане на музика или провеждане на разговори. “Pro” допълнението в името им идва от това, че Apple го добавят към своите серии по-скъпи продукти, както е при iPhone 11 Pro. По новото наименование потребителите също ще могат да различат различните серии слушалки.

През месец април, аналитика Ming-Chi Kuo сподели, че очаква Apple да представи нов модел AirPods през четвъртото тримесечие на 2019 или първото на 2020 година. Той също заяви, че според него новите модели ще са с обновен дизайн, водоустойчиви, и на по-висока цена от второто поколение.

В бета версията на iOS 13.2 се забелязва икона показваща обновени AirPods, които изглежда че имат гумени уплътнения, на-вероятно за по-добро заглушаване на околния шум и повече удобство. Изображението се съдържа в Accessibility Settings папката на операционната система. Може би новите слушалки ще имат и нова функция – да се използват като слухов апарат.

Няма точни данни какви ще са всички нови функции на AirPods или кога точно ще бъде представеното следващото поколение. Но по слухове месеца ще е октомври.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *