Нови промоции от NovMac.com

Всеки иска да пренася своя лаптоп безопасно и да не нарани корпуса му. Затова ние Ви подаряваме стилни продукти за тази цел.

При покупка на MacBook Pro 13-инча или 15-инча, ние Ви подаряваме удобна Hi-Tech раница Tucano Phono 15”. Тя разполага с двойно подсигурено отделение за Вашият лаптоп, джобче за преносимо зарядно (power bank), и вграден кабел от джобчето към едната дръжка за да можете лесно и удобно да зареждате Вашият телефон докато сте в движение. Раницата има достатъчно място за да носите всичко необходимо където и да сте – на училище, на работа, на почивка или в планината. Предлага се в два цвята – черно и синьо.

За привържениците на MacBook Air пък имаме прекрасен неопренов калъф с външен джоб на немската марка Artwizz като подарък. Мек и нежен към Вашият лаптоп, калъфа ще го предпази от всяко надраскване. А допълнителният джоб пък Ви позволява да приберете захранваш кабел, адаптер или дори мобилният си телефон вътре. Имате избор между три цвята подхождащи на MacBook Air – Black, Titan или Gold.

iMac – перфектният настолен компютър за всеки офис! Елегантен и толкова мощен! Всеки би работил с удоволствие на него. А защо да не си пуснете и любимата си песен и да потънете в прекрасният екран? С покупката на iMac 21.5″ или iMac 27″ ние Ви подаряваме безжични слушалки JLAB JBuds Air Excecutive True Wireless. Ще имате общо до 30 часа за да слушате музика и да провеждате разговори. Батериите на слушалките издържат до 6 часа, а кутийката има още 24 часа заряд в нея (при пълното й зареждане). Двойните микрофони произвеждат кристално ясен звук. С ергономичната си форма и меката пяна няма дори да ги усещате в ушите си. Устойчиви на пот и намокряне (IP55). Само ги извадете от кутийката и те автоматично ще се включат и свържат с Вашият телефон (след първото запознаване на устройствата).

Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *