fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Нови версия на tvOS 13, watchOS 6 и iPadOS за разработчици

Apple пусна нова версия на tvOS 13 Beta 8 за тестване от разработчици. Номера на билда е 17J5564c.

Новата версия tvOS включва нови Home екрани за Apple TV 4K, поддръжка на няколко потребителски акаунта (Multi-user support), което предоставя възможност на различните потребители на едно устройство да достъпват само техните избрани програми, филми, музика и други. Добавена е поддръжка на Apple Arcade, разширена е поддръжката на игралния контролер. Добавени са и нови 4K HDR скрийн сейвъри с прекрасни гледки от океана.

Версията на watchOS 6 Beta 9 е под номер на билда 17R5575a. Ъпдейта предоставя нови здравни и фитнес услуги, нов облик на екрана, и вече директен достъп до App Store.

Третата бета версия е за iPadOS 13.1, билд номер 17A5821e. Тя е предназначена главно за разработчици на софтуер, за тестване на приложения и адаптацията им към новите iOS технологии. Преди да инсталирате тази бета версия, направете бекъп на устройството си защото може да се наложи да изтриете данните от версията в последствие.

Новите версии на tvOS и watchOS можете да свалите от тук и да се присъедините към тестерите.

Няма коментари

Последни постове