Новият MacBook Pro – по-тънък, бърз, магически!

Всички с нетърпение очаквахме да видим с какво ще ни изненада Apple този път. Чакането приключи! Вчера Apple представи официално на своето събитие новите модели MacBook Pro с Touch Bar и Touch ID!

Преди 25 години Apple създаде първият преносим компютър. През всички тези години Apple не престана да се стреми да подобрява все повече и повече своите продукти и да създава неповторими такива – първият тракпад, първият лаптоп с алуминиев unibody корпус, първият Retina дисплей. И този път бяхме свидетели на нещо неповторимо и невероятно – Touch Bar!

macbookpro

Новият MacBook Pro 13” е 17% по-тънък от предшественика си, както и значително по-лек и по-малък по обем.

Друга новост е размера на Force Touch Trackpad – два пъти по-голям от преди за още повече жестове.

Технологията използвана за изработката на клавиатурата на MacBook 12” е пренесена и в новите MacBook Pro, като съответно е подобрена за максимално удобство на потребителя. Но това не е най-възхитителното за тези модели. За първи път Apple представи уникалният, единствен по рода си Touch Bar!

touchbar

Touch Bar е иновативен и интуитивен. Било то настройки на яркостта на дисплея, звук, или function keys – всичко е под върха на пръстите Ви! И това не е всичко – Touch Bar променя видимите функции според това коя програма или приложение използвате. Когато сте в Messages например ще виждате любимите си emoji, в Mail пък ще Ви помогне да изпратите имейл по-бързо до всички колеги като се визуализират имейл адресите им и можете с едно докосване да добавите получателите. С Touch Bar обработката на снимки във Photoshop ще придобие ново усещане за Вас – бързо, удобно, лесно и много приятно. Опциите за промяна на цветове, фонове и други са пред Вас без да търсите по менютата. Имате възможността да къстъмизирате Touch Bar-a според Вашите предпочитания и нужди.

Touch ID вече и за Mac! Touch ID сензора е вграден в power бутона. Отключете мака с едно докосване или потвърдете плащане през Apple Pay – лесно, бързо, удобно!

Дисплея на новата серия е с 67% по-ярък, с 67% по-голям контраст и с 25% повече цветове! Флаш памет 100% по-бърза от преди, а графиката е цели 130%!

macbookpro-display

Говорителите направо ще Ви оглушат – до 58% по-добър звук и два пъти и половина по-силен бас!

Батерията и на двата модела – MacBook Pro 13” и MacBook Pro 15” , издържа до 10 часа с едно зареждане!

Ще се влюбите в новата серия MacBook Pro! Серията се предлага в три варианта: MacBook Pro 13” без Touch Bar, MacBook Pro 13” с Touch Bar и MacBook Pro 15” с Touch Bar. Цените им за българският пазар очаквайте идната седмица.

all-macbookpros-2016

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *