Новият MacBook – красив отвън, мощен отвътре!

Новият MacBook е не само на-тънкият и лек Mac, но е по-ефективен и интуитивен от всеки друг notebook.

MacBook е с 12-инчов ретина дисплей, с резолюция 2304-на-1440 пиксела и стъкло на дисплея от край до край,  чиято дебелина е удивителните 0.5 милиметра. С над 3 милиона пиксела всичко изглежда кристално ясно. Това е най-тъкният, най-енергийно ефективен ретина дисплей на Mac.

Вътре в новият MacBook се крие пето поколение Intel Core M “Broadwell” процесор. Този процесор пасва иделано на MacBook комбинирайки енергийна ефективност и прекрасно изпълнение на всичките Ви задачи.

Тъй като Intel Core M процесора произвежда само 5 вата мощност и генерира малко топлина, не се нуждае от вентилатор за охлаждане.

Дънната платка на MacBook е 67% по-малка от тази на MacBook Air 11”. Този размер позволява батерията да заема по-голямо пространство и да усигури на потребителите цял ден живот на батерията (до 9 часа с едно зареждане).

Trackpad с Force Touch технология – едно изцяло ново изживяване. Отвън може да изглежда като тракпадите, които познавате, но отвътре е нещо несъществувало до сега.

Този Trackpad е създаден да реагира и изпълнява желаните от Вас функции според натиска, който опражнявате върху него, без начения къде по повърхността му натискате. Същевременно имате всички любими Multi-Touch жестове, който обичате да използвате.

MacBook е оборудван с най-новата WiFi и Bluetooth технология за невероятна свързаност в безжичния свят. Без значение къде сте, можете да се свържете към мрежата, да прехвърлите файлове, да организирате Вашите снимки, да слушате любимата си музика.

Новият USB-C порт съдържа всички необходими портове в едно. През него Вашият мак се зарежда, имате бърз USB 3 трансфер на данни, а също така е и видео изход – HDMI или VGA.

Поръчайте сега своя нов MacBook от NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *