fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият Mac Pro няма да се произвежда в щатите

До сега Mac Pro се произвеждаше в Тексас от както бе обявен през 2013 година. Но производството на новият модел Mac Pro, който Apple ни представи преди няколко седмици, ще бъде изместено в китайската фирма Quanta Computers. Говори се, че Quanta ще разрасне производството на новият Mac Pro близо до Shanghai, като това ще струва по-малко на Apple от колкото да произвежда компютър в Америка.

Преместването на производството ще позволи на Apple да избегне много от затрудненията, които изпитваше до момента. Хардуера на Mac Pro бе единствения, който се произвеждаше в щатите. Всички други продукти се произвеждат в китайски фирми партньори, като Quanta.

Новият Mac Pro е абсолютна сила с до 28 ядра Intel Xeon процесори, до 1.5TB ECC RAM памет, до 4TB SSD дисково пространство, до AMD Radeon Pro Vega II Duo графичен процесор с 64GB HBM2, и осем PCIe слота за разширение за максимална ефективност. Новият му дизайн включва рамка от неръждаема стомана с гладки дръжки и алуминиево покритие, които повдигат цялата система. Корпуса се отличава с уникален дизайн на решетката, който максимизира въздушния поток в системата за по-добро охлаждане.

Apple сподели, че новият Mac Pro ще бъде пуснат на пазара тази есен с цена стартираща от $5999.

Няма коментари

Последни постове