fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият Mac Pro е истински звяр!

Новият Mac Pro е направен от рамка от неръждаема стомана. Той е модуларен, така че потребителите могат да конфигурират системата с различни компоненти за оптимални резултати. Това е абсолютна сила и може да се справи с много задачи едновременно без никакви затруднения! Всичко за което някога сте мечтали!

Mac Pro се захранва от Intel Xeon процесор с до 28 ядра, дванадесет слота за рам памет позволявайки Ви да инсталирате до 1,5TB RAM, с осем PCI слота за разширения. Има вградени два Thunderbolt 3 порта, два USB-A порта и аудио жак. За да се охлажда, Apple инсталира в новият Mac Pro три масивни вентилатора. Всичко е защитено под алуминиев корпус с дупки за да спомагат въздушния поток. По избор може да бъде доставен с колелца за по-лесно местене.

Този невероятен Mac Pro ще се предлага на пазара от тази есен.

Като допълнение към него Apple ще направи красив нов HDR дисплей наречен Pro Display XDR. Той е с Retina 6K дисплей, който е 40% по-голям от този на iMac 5K, с супер-широк ъгъл на видимост. Дисплей също ще се предлага есента.

Няма коментари

Последни постове