Новият iPad Air 4

Вчера Apple представи на своето събитие новият модел iPad Air – мощен, цветен, прекрасен!

Новият модел iPad Air е с 10.9-инчов Luquid Retina дисплей с резолюция 2360-на-1640 пиксела, мощен A14 Bionic с Neural Engine чип, Touch ID и за първи път се предлага в 5 красиви цвята!

iPad Air е с нов дизайн, по-тънък и лек от всякога, в пет прекрасни цвята – Space Gray, Silver, Rose Gold, Green и Sky Blue. Размерът на екрана е увеличен до 10.9-инча! С 3.8 милиона пиксела и напреднала технология, True Tone, P3 wide color поддръжка и анти-рефлексно покритие, работата с iPad Air предоставя едно ново, невероятно усещане! За да може да се освободи място за разширение на дисплея, Touch ID сензора е вграден в горният бутон за отключване на таблета, осигуряващ същата бързина на реакция и сигурност на отключване на iPad Air, логване в приложения или потвърждаване на плащания през Apple Pay. Новият iPad Air е съвместим с Apple Magic Keyboard, Smart keyboard Folio и Apple Pencil.

A14 Bionic е най-мощният чип на Apple създаван до сега! Дори обработката на 4К видеа вече не е проблем за iPad Air. Това поколение чипове са с нов 6-ядрен дизайн за 40% ускорение на скоростта на работа и 30% по-добра графика. A14 Bionic включва и нов 16-ядрен Neural Engine, който е два пъти по-бърз от предходните поколения. A14 Bionic съдържа и второ поколение ускорители за машинно обучение. В комбинация тези три технологии предоставят максимална сила и бързина на работа.

Камерите също са обновени. Новият iPad Air е със 7MP FaceTime HD предна камера, а задната камера е 12MP като на iPad Pro, за да можете да правите възхитителни снимки и да записвате 4К видео. Новият дизайн на iPad Air също включва и стерео говорители за да може потребителите да получат страхотен звук дори и при landscape режим на гледане на видео.

USB-C порта на iPad Air предоставя трансфер на данни до 5Gbps. Можете да свържете външен хард диск, външен монитор с резолюция до 4К, камери, всичко необходимо за една работна станция. С WiFi 6 и 60% по-бърза LTE връзка, както и A14 Bionic, това е най-бързият iPad Air създаван до сега!

Новият iPad Air е направен от 100% рециклиран алуминии, 100% рециклиран калай за запояване на компонентите на дънната платка, говорителите са изработени от 100% рециклирани редки метали. iPad Air е проектиран да бъде екологичен и не съдържа вредни субстанции.

Цените на новите модели стартират от $599 в Щатите за WiFi модела, а WiFi + Cellular започват от $729. Цените за българският пазар очаквайте съвсем скоро на нашият уеб сайт NovMac.com

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *