Новият iPad – просто трябва да го имате!

Новият iPad е с 10,2 инча Retina дисплей и поддръжка на full-size Smart Keyboard. Комбинира мощта и способностите на компютър, но е лесен за употреба и много удобен. А в комбинация с новата iPadOS ще се забавлявате докато работите. Можете лесно и бързо да редактирате документи докато търсите информация из интернет или да правите FaceTime обаждания в същото време. Всички Ваши файлове ще се съхраняват удобно във Files приложението. И когато искате да създадете презентация можете да го направите използвайки вградената on-screen клавиатура или да използвате външна такава – Smart Keyboard.

Новият iPad поддържа и Apple Pencil – най-лесният начин да си водите записки или да нарисувате това, което си представяте. Ако обичате да рисувате, Apple Pencil е най-подходящото средство за това. Прецизен до пиксел той ще пресъздаде всяка Ваша мисъл.

Искате да изучавате нов език или да композирате музика – ще намерите хиляди приложение в App Store отговарящи на всички Ваши нужди. А защо пък и да не поиграете на някоя игра. Новият iPad е с високо производителен A10 Fusion чип, направо ще се потопите в играта изпълнена с невероятни детайли, все едно сте там. Можете да свържете iPad и с Xbox Wireless Controller чрез Bluetooth и да създадете преносима конзола.

Без значение как сте направили снимка – с 8-мегапикселовата задна камера, с предната FaceTime HD камера или дори с Вашият iPhone (можете да я прехвърлите на iPad-a), ще се влюбите в опциите за обработка на снимки – толкова много ефекти, филтри, можете да завъртите снимки или дори клипове и всичко това с върха на пръстите си. А споделянето на снимки с приятели е толкова лесно, с едно тапване.

Гледайте филми, предавания, клипове и други – всичко ще изглежда и звучи невероятно добре на 10,2-инчовия ретина дисплей в комбинация със стерео аудио системата на iPad.

Ще откриете и други зашеметяващи функции на новият iPad, в които ще се влюбите!

iPad се предлага в три цвята – Space Gray, Silver и Gold, и съответно с обем на паметта 32GB или 128GB.

Цени на таблетите очаквайте скоро на NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *