fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият iPad – просто трябва да го имате!

Новият iPad е с 10,2 инча Retina дисплей и поддръжка на full-size Smart Keyboard. Комбинира мощта и способностите на компютър, но е лесен за употреба и много удобен. А в комбинация с новата iPadOS ще се забавлявате докато работите. Можете лесно и бързо да редактирате документи докато търсите информация из интернет или да правите FaceTime обаждания в същото време. Всички Ваши файлове ще се съхраняват удобно във Files приложението. И когато искате да създадете презентация можете да го направите използвайки вградената on-screen клавиатура или да използвате външна такава – Smart Keyboard.

Новият iPad поддържа и Apple Pencil – най-лесният начин да си водите записки или да нарисувате това, което си представяте. Ако обичате да рисувате, Apple Pencil е най-подходящото средство за това. Прецизен до пиксел той ще пресъздаде всяка Ваша мисъл.

Искате да изучавате нов език или да композирате музика – ще намерите хиляди приложение в App Store отговарящи на всички Ваши нужди. А защо пък и да не поиграете на някоя игра. Новият iPad е с високо производителен A10 Fusion чип, направо ще се потопите в играта изпълнена с невероятни детайли, все едно сте там. Можете да свържете iPad и с Xbox Wireless Controller чрез Bluetooth и да създадете преносима конзола.

Без значение как сте направили снимка – с 8-мегапикселовата задна камера, с предната FaceTime HD камера или дори с Вашият iPhone (можете да я прехвърлите на iPad-a), ще се влюбите в опциите за обработка на снимки – толкова много ефекти, филтри, можете да завъртите снимки или дори клипове и всичко това с върха на пръстите си. А споделянето на снимки с приятели е толкова лесно, с едно тапване.

Гледайте филми, предавания, клипове и други – всичко ще изглежда и звучи невероятно добре на 10,2-инчовия ретина дисплей в комбинация със стерео аудио системата на iPad.

Ще откриете и други зашеметяващи функции на новият iPad, в които ще се влюбите!

iPad се предлага в три цвята – Space Gray, Silver и Gold, и съответно с обем на паметта 32GB или 128GB.

Цени на таблетите очаквайте скоро на NovMac.com!

Няма коментари

Последни постове