Новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus

iPhone 8 са ново поколение смартфони, което комбинира всичко което обичаме в iPhone в още по-добър вариант.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са с нов дизайн съчетаващ стъкло и алуминии, нов Retina HD дисплей и A11 Bionic чип.

Задният корпус на смартфоните е направен от изключително здраво стъкло, изработено в три цвята – space gray, silver и gold. В съчетание стъклото и допълващият го алуминии от стани, правят iPhone 8 изключително устойчив на вода и прах.

Новите 4,7-инчов и 5,5-инчов Retina HD дисплеи, в комбинация с True Tone, нагласят баланса на бялото на дисплея за да е в синхон със заобикалящата Ви среда. Retina HD дисплея предлага широка цветова гама за максимално качество и реалност на цветовете.

Както и iPhone X, така и iPhone 8, е оборудван с новиятcA11 Bionic чип – най-мощният и интуитивен чип създаван до сега, предоставящ невероятно изпълнение и усещане на потребителя. A11 Bionic обработва по 600 милиарда операции в секунда, създаден така че да да опознава алгоритмите на отделните функции и да контролира перфектно Face ID, Animoji, 3D игри и други интерактивни приложения. Камерите на iPhone 8 са къстъмизирани за оптимално AR усещане. Всяка камера е индивидуално калибрирана с нов жироскоп и аселерометър. С A11 Bionic чипа, AR игрите достигат ново ниво на реалистичност. Metal 2 е графичен софтуер създаден от Apple, който позволява на довелъпърите да създават конзолни игри. А Core ML позволява интеграцията на машинно обучение в приложенията. GPU-то в A11 Bionic е оптимизирано за тези нови, впечатляващи 3D игри и AR усещане.

Най-популярната камера в света, става още по-добра. 12-мегапикселовата задна камера на iPhone е подобрена с по-голям и по-бърз сензор, нов цветови филтър и по-дълбоки пиксели, по-бързо фокусиране при ниска осветеност и по-добри HDR снимки. Новата камера също предоставя висококачествен видео запис и по-добра стабилизация, 4К видео до 60fps и 1080p slo-mo до 240fps. С iSO 11, iPhone 8 и iPhone 8 Plus поддържат HEIF и HEVC.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus също са с вградена технология за безжично зареждане. Зареждането се осъществява посредством познатата Qi екосистема, включително с две нови безжично-зареждащи се подложки на Belkin и Mophie. Apple показа AirPower – аксосесоар за безжично зареждане, който обаче ще е наличен за поръчка в началото на 2018 година. Това зарядно Ви позволява да зареждате безжично Вашият iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone x, Apple Watch Series 3 и Apple AirPods.

iPhone 8 се предлага в три цвята – Space Gray, Silver и Gold, и съответно с вградена памет с обем 64GB или 256GB.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *