Новите модели iPhone 12 Pro

На своето събитие на 13ти октомври, Apple ни представи новите модели iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 Pro са с нов дизайн с edge-to-edge Super Retina XDR дисплей, най-големият дисплей на iPhone до сега, защитен от ново керамично покритие, което го прави и най-здравият iPhone произвеждан някога. С А14 Bionic чип, подобрени камери – обновена Ultra Wide камера, Telephoto с увеличено фокусно разстояние и нова Wide камера, снимките Ви ще са още по-впечатляващи! Новите модели iPhone 12 Pro са и с LiDAR Scanner за AR и MagSafe за бързо безжично зареждане.

iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max поддържат 5G – по-бързо сваляне и качване на данни, по-бързо стриймване на видеа, FaceTime с високо качество и без прекъсване. Интернета на iPhone 12 Pro през 5G достига скорост до 4Gbps. С вградения Smart Data режим, животът на батерията се удължава тъй като той балансира употребата на данни, скоростта и заряда в реално време при употреба на 5G.

A14 Bionic е първият чип в смартфон, изграден по 5-нанометров процес. По-бърз и по-ефективен от всякога, A14 Bionic съдържа 16-ядрен Neural Engine, който е в състояние да извършва до 11 трилиона операции в секунда!
Напредналата технология е обвита в красив, стилен дизайн и корпус изработен от неръждаема стомана съчетана с керамичен екран – по-здрав от всяко стъкло! С впечатляващ по-голям дисплей от край-до-край и намалена рамка, iPhone 11 Pro е с Super Retina XDR дисплей с най-добрата резолюция на смартфон с близо 3,5 милиона пиксела.

iPhone 12 Pro е водоустойчив и издържа до 30 минути на 6 метра дълбочина. Не е нужно да се притеснявате от ежедневни разливания на кафе или сода например. Вашият iPhone е защитен.

Камерите на iPhone 12 Pro също са подобрени. iPhone 12 Pro е с нова седем-елементова Wide камера с ƒ/1.6 бленда, за по-добро качество на снимките при намалена светлина, а Ultra Wide камерата е с 120-градусов ъгъл – перфектен за портретни снимки. Telephoto камерата е чудесна за рамкиране на снимки, увеличавайки обхвата на оптичното увеличение до 4 пъти. А камерите на iPhone 12 Pro Max са дори още по-добри – нова ƒ/1.6 бленда на Wide камерата с 47 процента по-голям сензор с 1.7μm пиксела и 87 процента подобрение при намалена светлина. Също така включва Ultra Wide камера и 65мм фокусно разстояние, Telephoto камера за по-близък план и оптичен зуум до 5 пъти. Има и подобрения в нощният режим, разширена TrueDepth технология за още по-ярки снимки.

iPhone 12 Pro моделите предлагат най-висококачественото заснемане на видеа спрямо всички смартфони, и са първите осигуряващи цялостно изживяване за HDR видео с Dolby Vision, до 60 кадъра в секунда и дори по-добра стабилизация на видео за кино продукции. Dolby Vision използва преимуществата на Super Retina XDR дисплея за невероятен контраст при заснемане или гледане на видео, а потребителите могат да споделят своите кадри през AirPlay до 4K Dolby Vision на други устройства.

MagSafe предоставя нов начин на безжично зареждане на новите модели iPhone 12 Pro. MagSafe зарядните осигуряват до 15W мощност на зареждане. MagSafe Duo зарядното може да се използва да зареждате едновременно Вашият iPhone 12 Pro и Apple Watch.

Цените на новите модели iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max очаквайте идната седмица. Ако искат да Ви известим за тях, можете да направите запитване през нашият сайт и ние ще се свържем с Вас при получаване на цени и детайли за доставка. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *