Неповторимият iMac Pro

Apple винаги са се интересували от интересите и нуждите на своите потребители. За това създадоха iMac Pro. Той е насочен главно към професионалните потребители – фотографи, видео едитори, 3D аниматори, музиканти, софтуер разработчици, учени и други, тъй като техните нужди са по-специфични.

iMac Pro е с прекрасен Retina 5K дисплей с резолюция 5120-на-2880 пиксела с поддръжка на милиард цветове, с 500 нита и wide color P3. Всичко това в комбинация предоставя изключителна реалност на изображенията. Всяка снимка ще изглежда точно така, както сте я видели с Вашите очи при заснемането й.

Вътре в този красавец се крие мощен процесор Intel Xeon W. Вариантите му са с 8, 10, 14 или 18 ядра и turbo boost до 4.5GHz. iMac Pro има мощта и гъвкавостта да балансира ядрата при изпълнение на няколко задачиедновременно – рендиране на снимки, обработкана 8К видео или снимки, създване на ефекти или компилиране на мобилно приложение.

Повече памет за масивни проекти. Новият iMac Pro поддържа до 128GB RAM памет. Визуализиране и рендирането на огромни 3D модели, симулатори, виртуализации – нищо не може да го затрудни! Той е готов за всичко, което пожелаете. Ще превърне всяка идея в реалност.

iMac Pro е първият настолен компютър на Apple оборудван с Radeon Pro Vega графика и до 16GB високочестотна памет, което дава огромен скок производителността. Той е с до два пъти по-бързо GPU от другите iMac-ци и до три пъти в сравнение с Mac Pro. С Vega GPU виртуалната реалност става реална.

Както очаквате за про машина са нужни и високоскоростни портове да се създаде високопроизводителна работна станция. Четирите Thunderbolt 3 порта Ви позволяват да включите два 5К монитора или да трансферирате данни със скорост 40Gb/s. Има и нещо, което може би не сте очаквали в iMac – 10Gb Ethernet, което е 10 пъти по-бързо от всеки друг компютър.

Новите високоговорители са с по- дълбок бас и по-силен звук. А с четирите микрофона улавят Вашият глас и той се чува ясно и високо пречиствайки околният шум.

iMac Pro е и с нов цвят –c Space Gray. В комплект към него ще получите и Apple Wired Keyboard with numeric keypad и Apple Magic Mouse 2.

Този невероятен компютър можете да поръчате сега от NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *