Най-подходящият монитор за Mac mini

Пазара предлага голям избор от монитори. Но кой е най-подходящият за Mac mini?

LG от години предлага висококачествени монитори на приемливи цени. Монитора на LG – LG 27UK850, който е 27-инчов с 4K резолюция, би бил едно прекрасно допълнение към Вашето Mac mini. Той е подходящ както за геймъри, така и за фотографи, графични дизайнери и всеки, който търси висока резолюция и наситени реални цветове.

Мониторът LG UHD 4K HDR може да преобразува стандартното съдържание във видеосъдържание с HDR качество директно на екрана. LG 27UK850 е с резолюция 3840-на-2160 пиксела, с контрастно съотношение 1000:1, яркост 450cd/m2 и зрителен ъгъл 178/178.

IPS дисплеят на LG предлага необикновена прецизност на цветовете,
покриваща 99% от sRGB цветовия спектър. Чрез True Color Pro, можете да калибрирате монитора, така че да използвате максимално високия спектър и последователност на цветовете на дисплея. AMD FreeSync технологията Ви позволява да се насладите на плавни движения по време на игра с висока разделителна способност и висока динамика. Имате опция за избор между различни режими на игра – Gamers, FPS или RTS – изберете според Вашите предпочитания.

Благодарение на USB-C порта, вграден в монитора, можете да трансферирате данни и да зареждате едновременно Вашият MacBook например, да сменяте устройствата между лаптоп, таблет или мобилен телефон само с превключване на кабела.

Ако желаете да се сдобиете с този прекрасен монитор, можете да го поръчате от NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *