Най-добрият Про Мак – кой е най-мощният?

Apple се интересува от интересите на про потребителите и го доказа като обяви нов iMac Pro през април 2017 година, а нов Mac Pro се очаква през 2018 или 2019 година.

Про потребителите могат да избират между следните модели: iMac, MacBook Pro , iMac Pro и Mac Pro.

Преди броени дни, Apple официално пусна на пазара новият iMac Pro. Както iMac 27”, така и iMac Pro е с 5K Retina дисплей с резолюция 5120-на-2880 пиксела, с P3 wide color поддръжка. Приликата с настоящият iMac 27” е до тук. iMac Pro е с Xeon X процесор с до 18-ядра и turbo boost 4.5GHz, AMD Radeon Pro Vega GPU с 8GB или 16GB вградена памет HBM2, и поддържа до 128GB RAM памет (iMac 27” поддържа до 64GB RAM). iMac Pro има двойно повече Thunderbolt портове – четири на брой, и предлага 10GB Ethernet. Що се отнася до дисково пространство, можете да конфигурирате този модел с до 4TB SSD. Ценови предложения за iMac Pro ще намерите на нашият уеб сайт.

MacBook Pro 15” също е насочен към про потребителите. Тези модели са с четириядрени процесори, с 16GB RAM памет и възможност за конфигуриране до 2TB SSD. MacBook Pro 15” са с Retina дисплей с резолюция 2880-на-1800 пиксела. Предимството му е, че е мобилен и можете да работите както от офиса така и от вкъщи. В следващите поколения MacBook Pro 15” очакваме да видим и възможност за конфигуриране с повече рам и още по-добър дисплей.

iMac 27” Retina 5K Display не съдържа Pro в името си, но с четириядрен мощен процесор и бърз графичен процесор, се нарежда сред про машините. Дисплея iMac 27” е с резолюция 5120-на-2880 пиксела, което е един от най-добрите ретина дисплеи. За тези, които искат още повече мощност, могат да конфигурират машината с по-бърз процесор, до 64GB RAM памет и до 2TB SSD диск.

Mac Pro – той съчетава мощността на изключителния Xeon E5 процесор, бързината на до 64GB RAM памет, и скоростта на Flash диск в едно. Няма непосилни задачи за него.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *