Март ще бъде месеца за доставки на 17-инчовия Apple MacBook Pro

Първоначално обещани за края на месец януари, доставките на unibody версията на най-големия ноутбук на Apple, 17-инчовия гигант MacBook Pro, постепенно, но сигурно се очертава да стартират в края на февруари. Още по-мъчително ще бъде чакането за всички направили наскоро своите покупки, тъй като ще им се наложи да живеят без своя любим Mac още по-дълго.

Много от направилите своята покупка на 17-инчов MacBook Pro, фенове на марката, на които е била обещана доставка в рамките на 2-3 седмици, ще бъдат подложени на мъчението да получат своята мечта след четириседмични страдания, а за някои терзанията могат да продължат и по-дълго.
Apple фен поръчал своя Mac със съвсем минимални подобрения е информиран, че неговия „мъник“ няма да напусне родния завод по-рано от 26 февруари, или почти 5 седмици, след вземане на съдбовното решение. И това, както става ясно не е всичко и поводите всеки уважаващ себе си фен да получи нервна криза са много повече. Незаменимото усещане да държи в ръцете си 17 инчов MacBook Pro  ще бъде реалност за щастливия, но малко изнервен фен не по рано  от началото на месец март или около два месеца след официалното представяне на модела на Macworld.

Причините, защо се прокрадват подобни закъснение в иначе перфектната система на Apple са неясни, но надеждата на всички е, че са временни.

Отделно от информацията за страданията на новите MacBook Pro собственици, има доста данни за потребители поръчали своите пакети Mac Box Set за Mac OS X Leopard, iLife и iWork, които също ще изпитат неудобството от малко по-продължително чакане, но за сметка на това в типично приятелския стил на Apple са били компенсирани с безплатна доставка.

Убедени в максимата, че е по-добре да притежаваш 17-инчов MacBook Pro по-късно от очакваното, от колкото да ползваш PC цял живот, съвсем благородно завиждаме на „страдалците“.

Актуални цени на Macbook Pro можете да намерите в онлайн магазина за Apple продукти.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *