Купи на лизинг онлайн с JetCredit

За да кандидатствате за кредит е необходимо да имате навършени 18 години и сумата на кредита да е в размер до 5000,00 лева.

След като изберете продукт от NovMak.com, при кликване на бутона “Купи с JetCredit” продуктът се запазва във Вашата количка. Ако желаете можете да продължите да пазарувате и да добавите други продукти.

С помощта на кредитните калкулатори, които са достъпни при всеки продукт, можете да пресметнете в какъв размер ще е Вашата месечна вноска в зависимост от избраният период на изплащане /брой вноски/.

В колона “Оскъпяване” можете да видите с каква сума се оскъпява сумата на Вашият кредит при съответен период на изплащане.
Всички задължителни полета са обозначени със *. Тъй като при регистрация сте въвели Име, ЕГН и имейл, системата автоматично въвежда тези данни във Вашето заявление за кредит. При необходимост можете да промените тези данни.
Полетата “Сума на кредита” , “Брой вноски” и “Месечна вноска” се попълват автоматично с зададените от Вас параметри в кредитният калкулатор.
Преди да завършите Вашата поръчка и да подадете заявление за кандидатстване за кредит, молим да прегледате условията за кандидатстване. Необходимо е да приемете тези условия за да можете успешно да изпратите Вашата заявка.
При успешно завършена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и на въведените от Вас данни в поръчката.
Детайлите на Вашата поръчка, както и нейният статус, са достъпни за Вас по всяко време в потребителския Ви профил в уеб сайта.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *