fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Какви промени направи Apple при MacBook Pro и MacBook Air сериите

Компанията официално прекрати производството на MacBook 12” и MacBook Pro 13” Retina Display без Touch Bar. За сметка на това обнови MacBook Air 13” и добави нов модел MacBook Pro 13” с Touch Bar.

Новият MacBook Pro 13-инча е с 1,4GHz Quad-Core i5 8-мо поколение, 8GB RAM, 128GB или 256GB SSD. С възможност за по-добър процесор, повече рам и по-голям диск – до 2TB SSD! Външният облик на модела не е променен, но пък клавиатурата вече е изработена по нова технология с нов вид материали за да бъдат отстранени предишните недостатъци. Добавен е и Touch Bar с Touch ID.

Сега след като MacBook 12” вече го няма, Apple се надява, че потребителите търсещи тънък, лек компютър, ще обърнат повече внимание на MacBook Air. Промяната при него е дисплей. Към прекрасният ретина дисплей е добавена и True Tone технология за динамична настройка на цветовете според околната среда. Така Вие ще виждате по-добре и по-ясно без да се налага ръчно да настройвате дисплея.

Цени на новите MacBook Pro и MacBook Air очаквайте близките дни на NovMac.com!

Няма коментари

Последни постове